До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

VERY RALPH: перша документальна стрічка про Ральфа Лорена

HBO представить перший документальний фільм про одного з найвідоміших дизайнерів у світі – Ральфа Лорена.

Ральф Лорен

Повнометражна документальна стрічка під назвою VERY RALPH розповість про людину, яка стала легендарним дизайнером і про те, як Лорен створив один з найуспішніших брендів в історії моди. Режисером і продюсером проекту стала удостоєна нагород документалістка Сьюзен Лейсі.

Реклама

З надприродною здатністю втілювати свої мрії в реальність, Ральф Лорен побудував міжнародну компанію вартістю кілька мільярдів доларів. Він став живим втіленням американського оптимізму і американської мрії. Стрічка VERY RALPH демонструє, як Лорен вступає в своє шосте десятиліття в бізнесі, розмірковує про те, як він перетворився з хлопчика з Бронкса, який не знав, що таке мода, на втілення американського стилю в усьому світі.

Ральф Лорен

VERY RALPH пропонує безпрецедентний погляд на особисте життя і роботу дизайнера. У фільмі Ральф відверто розповідає про своє дитинство, п'ятдесятирічний шлюб, перші дні його компанії, реакції на критику, рекламні кампанії і його новаторське бачення. Лорен був першим дизайнером, який створив і випустив на ринок бренд для стилю життя, розширив свою діяльність у сфері товарів для будинку, одним з перших почав урізноманітнювати як свої шоу, так і рекламу, а також перевернув світ роздрібної торгівлі.

Крім інтерв'ю самого дизайнера, в VERY RALPH можна буде побачити архівні документи бренду, а також інтимні, відверті інтерв'ю з сім'єю Лорен, давніми колегами та іншими відомими людьми, включно з Анною Вінтур, Карлом Лагерфельдом, Андре Леоном Теллі, Гіларі Клінтон, Робіном Гіваною, Джейсоном Ву, Наомі Кемпбелл, Мартою Стюарт, Кельвіном Кляйном, Діаною фон Фюрстенберг, Джесікою Честейн і Ванессою Фрідман.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.