До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ральф Лорен став лицарем-командором ордена Британської імперії

Ральф Лорен став першим американським дизайнером, якого удостоїли честі стати лицарем-командором ордена Британської імперії.

Принц Чарльз і Ральф Лорен

Ральф Лорен отримав почесне лицарське звання за заслуги в моді, так став першим американським дизайнером, удостоєним цього ордена. Принц Чарльз вручив його 79-річному модельєрові 19 червня на закритій церемонії в Букінгемському палаці, на якій була присутня сім'я Лорена.

Реклама

"Удостоїтися почесного ордена Британської імперії від Її Величності, Королеви Єлизавети і отримати його від Його Королівської Високості, Принца Уельського – це честь, яку я смиренно прийняв, – каже Лорен. – Мене завжди надихали історія, традиції і культура Великобританії. Це одна з найвагоміших нагород, які вручають у цей особливий період – 50-у річницю мого бренду".

Герцогиня Сассекська в Ralph Lauren

Легендарний бренд дизайнера, в колекціях якого часто фігурує одяг, що нагадує класичний англійський стиль, обожнює королівська родина. Так, у Ralph Lauren не раз з'являлася принцеса Діана і герцогині Кембриджська і Сассекська.

За оцінками Forbes, спадщина Лорена складає 5,2 млрд фунтів стерлінгів. Він залишив пост генерального директора Ralph Lauren 2015 року, через майже 50 років після того, як почав свою діяльність у невеликому офісі в будівлі Емпайр-Стейт.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.