До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Венсан Кассель і Тіна Кунакі на обкладинці Vanity Fair

Актор Венсан Кассель і його дівчина Тіна Кунакі знялися для вересневої обкладинки італійського Vanity Fair. "Я одружуся на Тіні" – саме ця фраза Венсана винесена в заголовок статті. У журналі 10 фотографій: в кадрі Венсан і Тіна щасливі, закохані і частково оголені.

В інтерв'ю журналісту Енріко Брокардо пара підтвердила, що незабаром одружиться. За словами Тіни, кілька місяців тому актор зробив їй пропозицію. Венсан, тим часом, розповів, що готовий до того, щоб знову стати батьком. Нагадаємо, у актора вже є двоє дочок від актриси Моніки Беллуччі.

Реклама

Для тих, хто активно обговорює різницю у віці пари – Венсану 51 рік, а Тіні – 21 – у актора є романтична відповідь. "Ми не вибираємо тих, в кого закохуємося. Я не знав, скільки Тіні років, коли зустрів її. А коли дізнався, був здивований". Кассель також зізнався, що, коли почав ходити на побачення з Тіною, буквально питав дозволу про їхні зустрічі у батька Тіни, адже той переживав, що 18-річна на той момент дівчина пізно повертається додому.

В інтерв'ю Венсан назвав Тіну "інтелектуальною та незалежною", а дівчина зізналася, що Кассель – "джентльмен, дуже талановитий і сексуальний". Головний камінь спотикання в їх відносинах, жартує модель – це музичний вибір Венсана. Актор любить бразильську музику, яка зовсім не подобається Тіні. Зате обоє люблять тварин – кілька місяців назад актор подарував нареченій кошеня сфінкса, про якого Тіна мріяла з 15 років.

Фото: vanityfair.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.