До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ванесса Параді вийшла заміж за Самюеля Беншетрі

Актриса Ванесса Параді вперше вийшла заміж. Її обранцем став французький режисер і сценарист Самюель Беншетрі. Весілля минуло камерно і тихо в старій ратуші Сен-Сімеона невеликому нормандському містечку. 45-річна Параді обрала для першої в своєму житті весільної церемонії стриману білу сукню, покриту зверху прозорою тканиною, вуаль, і живі квіти у волоссі. Сен-Сімеон невипадкове для нареченої місце: тут у Параді заміський будинок; також в цьому місті розміщений невеликий ресторан, яким володів її батько.

Ванесса Параді та Самюель Беншетрі познайомилися 2016 року на зйомках фільму "Собака". Ходили чутки, що пара побралася ще весною цього року, але і актриса і її наречений не підтверджували їх. На церемонію запросили тільки найближчих людей всього 25. Серед них, звичайно, 19-річна Лілі-Роуз Депп, дочка Ванесси Параді і Джонні Деппа. Нагадаємо, актриса жила в цивільному шлюбі з Джонні Деппом багато років, але не виходила заміж офіційно. Пара також виховує 16-річного сина. У Самюеля Беншетрі також двоє дітей від попереднього шлюбу.

Реклама
Ванесса Параді і Самюель Беншетрі

Тим часом, французька актриса відома своїм критичним ставленням до офіційного шлюбу і церемоній: "Церемонії не для мене, це нудно. Любов це все, що мені потрібно", говорила Параді в численних інтерв'ю.

Також відомо, що костюм Самюеля Беншетрі від Будинку Berluti, і підготував його Кріс ван Аш, який на посаді креативного директора бренду недавно. Як зазначив дизайнер у своєму Instagram-акаунті, це перший костюм індивідуального пошиву, що він створив для модного Дому на новій посаді.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.