До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вілл Сміт у трейлері "Аладдіна" Гая Річі

Компанія Disney представила повний трейлер фільму "Аладдін", інтерпретацію режисера Гая Річі культового мультфільму.

Вілл Сміт у фільмі "Алладін"

Трейлер вітає глядачів в "абсолютно новому старому світі". У ньому ми бачимо Мену Массуда в ролі Аладдіна, Джафара у виконанні Марвана Кензарі, Наомі Скотт в образі принцеси Жасмин і, звичайно, Вілла Сміта в образі великого синього Джина, який, на щастя, не буде синім весь час.

Реклама

Зважаючи на трейлер, зрозуміло, що Disney і Річі тримаються досить близько до анімаційного фільму 1992 року. Схоже, що у мультфільму і кіноадаптації навіть один і той же сюжет: Джафар обманює Аладдіна, щоб він увійшов в Печеру Чудес за лампою, а потім привів Джина до нього. З надздібностями Джина, Аладдін перетворює себе в принца, щоб привернути увагу принцеси Жасмин.

Мена Массуд і Вілл Сміт у фільмі "Алладін"

Трейлер вдався дуже яскравим, в ньому багато фірмових режисерських знахідок Гая Річі як-от екшен і почуття гумору. Крім того, у трейлері присутня більшість улюблених музичних композицій з мультфільму: від Friend Like Me до A Whole New World.

Час покаже, чи зможе фільм дотягнути до анімації 1992 року. Мультиплікаційний "Аладдін" Disney представили в епоху відродження компанії в кінці 1980-х і 1990-х, і він має багато відданих шанувальників. А після перших тизерів фільм вже встигли розкритикувати. Щоб досягти успіху, Disney доведеться перемогти сформовані забобони.

Прем'єра фільму "Аладдін" запланована в Україні на 23 травня 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.