До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Тизер фільму "Субстанція" з Демі Мур та Маргарет Кволлі

Вже зовсім скоро в українських кінотеатрах можна буде побачити один із головних фільмів року — сенсацію Каннського кінофестивалю-2024, сатиричний горор-трилер "Субстанція" режисерки Каролі Фарж. У динамічному тизері показано двох головних зірок фільму: Демі Мур, для якої "Субстанція" стала своєрідним камбеком, та Маргарет Кволлі, зірку стрічок "Бідолашні створіння" та "Одного разу… в Голлівуді".

"Субстанція"

За сюжетом фільму, Елізабет Спаркл (Демі Мур) — справжня суперзірка та володарка премії "Оскар", яка веде популярне фітнес-шоу, аж допоки продюсер не вирішує знайти молодшу заміну. І тоді в житті Елізабет з’являється "Субстанція" — загадковий препарат для реплікації клітин, що створює кращу версію людини. Так народжується прекрасна С'ю (Маргарет Кволлі): молодша, гарніша, досконаліша... І наслідки цього стають напрочуд непередбачуваними.

Реклама
"Субстанція"
"Субстанція"

Світова прем'єра стрічки відбулася в Каннах, де "Субстанція" отримала приз за найкращий сценарій та була захоплено сприйнята глядачами, пресою та конкурсним журі, отримавши 13-хвилинні овації після прем’єри. Українська прем’єра стрічки відбулася на Одеському міжнародному кінофестивалі в липні.

Точна дата прокату буде відома найближчим часом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.