До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тімоті Шаламе в ролі канібала в трейлері фільму "Цілком і сповна"

Нарешті можемо побачити, яким буде новий фільм Луки Гуаданьїно "Цілком і повністю", прем’єра якого наробила галасу на кінофестивалі у Венеції, де стрічка здобула приз за найкращу режисуру. "Цілком і повністю" – трилер з елементами горору, який розповідає про пару закоханих канібалів (їх грають Тімоті Шаламе та Тайлер Рассел).

Фільм Bones & All — це адаптація однойменного роману Камілли Де Анджеліс, у якому розповідається про пару підлітків-канібалів. У синопсисі фільму сюжет описується як "історія першого кохання між Марен, молодою жінкою, яка вчиться виживати в складних умовах, та Лі, запеклим і безправним бродягою". Відомо, що дівчина страждає на канібалізм, але стосунок до цього має і її коханий.

Реклама

Судячи з розкішного та напруженого трейлеру, на нас очікує багато пристрасті, кохання, а також крові. Ідеальним доповненням до трейлера став гіт Леонарда Коена You want it darker.

"Цілком та повністю" виходить у світовий прокат уже 23 листопада.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.