До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Скарлетт Йоганссон у трейлері фільму "Месники. Фінал"

Marvel Studios опублікували трейлер до четвертої частини супергеройського фільму "Месники". Відео миттєво встигло побити всі мислимі рекорди: за перші 24 години його подивилися 289 мільйонів разів. "Спасибі, що були з нами від початку і до кінця" – так подякувала вірним шанувальникам у Twitter студія Marvel.

"Месники. Фінал" – остання частина саги про Месників, яка вийде в світовий прокат у квітні 2019 року. Сюжет продовжить події, що відбулися у минулому фільмі "Месники: Війна нескінченності", що закінчився вельми драматично. У трейлері можна побачити тільки тих персонажів, які вижили після злодіянь Таноса: Тоні Старка (у виконанні Роберта Дауні-молодшого), Тора (його грає Кріс Гемсворт), Капітана Америку (Кріс Еванс), Чорну Вдову (її грає Скарлетт Йоганссон). Також в четвертій частині повернуться Людина-мураха і Соколине око. Зйомки завершилися в січні в Атланті, а точна назва фільму і деталі сюжету обіцяють повідомити вже цього місяця.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.