До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Скарлетт Йоганссон у новому трейлері фільму "Чорна вдова"

Скарлетт Йоганссон, Рейчел Вайс, Флоренс П'ю – чудові акторки з'являться в супергеройському фільмі "Чорна вдова", який виходить у прокат 1 травня 2020 року. Дія стрічки відбуватиметься після подій фільму "Перший месник: Протистояння", а героїня Скарлетт Йоганссон, Наташа Романофф "зустрінеться з примарами минулого". Зважаючи на трейлер, нас чекає напружений і феміністичний екшен.

Нагадаємо, що вперше Чорна Вдова з'явилася на сторінках коміксів 1964 року. Про те, що героїня заслуговує сольного фільму, заговорили ще 2004-го. Тоді ж відбувся кастинг, на якому роль дісталася Скарлетт Йоганссон. З тих пір акторка знялася у восьми фільмах Marvel і тільки дев'ятий стане її сольним.

Реклама

До слова, 2020 рік цілком може стати роком нагород для Скарлетт Йоганссон. Акторка номінована на "Оскара" двічі: як найкраща акторка за роботу у фільмі "Шлюбна історія" і як акторка другого плану за картину "Кролик Джоджо". Результати дізнаємося вже 9 лютого.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.