До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шон Пенн зіграв у фільмі "Війна очима тварин" Мирослава Слабошпицького

Актор та режисер Шон Пенн знявся в українському кіноальманасі "Війна очима тварин", який розповідає про екологічну катастрофу та те, як потерпають через війну тварини в Україні. Голлівудський актор зіграв у фінальній новелі під назвою "Орел", режисером якої став Мирослав Слабошпицький ("Плем‘я").

Шон Пенн на зйомках фільму
Шон Пенн на зйомках фільму

Реклама

Події "Орла" розгортаються на початку повномасштабного вторгнення у Чорнобильському заповіднику, куди юний звукооператор вирушив на замовлення закордонного продюсера для запису голосів рідкісних птахів. Знімання проходили у легендарній лос-анджелеській студії Evergreen, де зокрема знімали серіал "Друзі". Другу частину новели фільмуватимуть вже в Україні на території одного із заповідників, який постраждав від російських ракетних обстрілів.

Шон Пенн та Мирослав Слабошпицький
Шон Пенн та Мирослав Слабошпицький

"Фінал завжди запам’ятовується найбільше. Тому ми намагалися максимально сконцентрувати меседж, який прагнемо передати світу, — розповідає Олег Кохан, генеральний продюсер кіноальманаху "Війна очима тварин". — Довкілля не має бути мовчазною жертвою війни. До того ж екологічна катастрофа загрожує всьому світу".

Також в кіноальманах "Війна очима тварин" увійшли новели "Кролик, або Туди і звідти", "Синочок" і "Корова в тумані". Фільм вийде на екрани у 2024 році.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.