До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Таллі": що потрібно знати про фільм, заради якого Шарліз Терон набрала 23 кг

Актриса Шарліз Терон, як завжди, готова на все заради вдалого кіно. Для ролі Марло втомленої матері трьох дітей актриса набрала 23 кілограми. "Таллі" виходить в прокат 19 липня.

Шарліз Терон у фільмі "Таллі"

В інтерв'ю виданню Entertainment Weekly актриса зізналася, що фізично "Таллі" був одним з найскладніших фільмів в її житті.

Реклама
Шарліз Терон в новому образі

"Я просто хотіла відчути те, що відчуває ця жінка – і мені здалося, якщо я наберу вагу, нас це зблизить", – пояснює актриса свої мотиви. У підсумку, шлях до "нової фігури" зайняв три місяці. "Я буквально прокидалася о другій годині ночі і з'їдала тарілку холодних макаронів з сиром. Я ковтала їх. У перші три тижні було весело відчувати себе дитиною, яка потрапила в магазин солодощів. Було весело снідати фаст-фудом і запивати все це двома молочними коктейлями. Але потім стало не смішно. Раптово мені набридло їсти все підряд і це перетворилося в роботу. Я ставила будильник на другу годину ночі, щоб поїсти".

Кадри з фильму "Таллі"

Актриса зізнається, що поправилася настільки, що її діти подумали, що вона вагітна. Шлях назад до звичної фігури зайняв рік: "Я довго не могла схуднути. В 42 ваги позбавитися складніше, ніж в 27. Це була довга подорож тривалістю рік. Пекло!". Шарліз Терон зізнається, що протягом цього року відчувала дискомфорт під час публічних заходів – на прес-конференціях і зустрічах з журналістами – тому що не всі були в курсі, що набрала вагу вона саме заради кіно.

Нагадаємо, що 2003 року актриса вже проводила подібний експеримент заради фільму "Монстр" – і тоді отримала за роль жінки-серійної вбивці Елін Войрнес "Оскара".

Але на відміну від серйозної і навіть моторошнуватої драми "Монстр", "Таллі" – комедія. Це смішне, дотепне, динамічне кіно про дивні відносини, які зав'язуються між втомленою Марло і красунею Таллі – нянею, яка приходить в будинок Марло зі словами: "Я тут, щоб подбати про вас".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.