До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Секрети дівчат": добірка української анімації до Дня боротьби за права жінок

До Дня боротьби за права жінок в Україні випустили добірку жіночої анімації. "Секрети дівчат" можна подивитися в онлайн-кінотеатрі Takflix — це збірка п'яти стрічок, знятих українськими художницями-аніматорками та присвячені, зокрема, темам ментального здоров’я, прийняття себе тощо.

Реклама

Добірка охоплює п’ять стрічок: урбаністична "петрівка_реквієм" Катерини Возниці розповідає про декомунізацію Києва; іронічна "Я та моя кремезна дупа" Єлизавети Письмак — про прийняття свого тіла, казкова "Глибока вода" Анни Дудко ілюструє жіночу сексуальність, "Тигр блукає поруч" режисерки Анастасії Фалілеєвої витягає з ментальної ями, "Виходь, Masha" Юлії Шалімової закликає відволіктися від онлайн-життя.

"Глибока вода"

"Я та моя кремезна дупа"

Добірка "Секрети дівчат" привертає увагу до українських жінок-аніматорок, які у своїй творчості порушують надважливі питання: від проблеми розладів харчової поведінки до екології. Українські короткометражки можна подивитися в усьому світі з англійськими субтитрами. 10% з кожного квитка Takflix передає у благодійний фонд "Повернись живим".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.