До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Saint Laurent представили в Каннах трейлер останнього фільму Жана-Люка Годара

На Каннському кінофестивалі відбулася прем'єра трейлеру "фільму, якого ніколи не буде" — "Phony Wars" ("Підставні війни") культового французького режисера Жана-Люка Годара. Трейлер презентували за підтримки Saint Laurent — креативний директор Дому Ентоні Ваккарелло продюсував останній проєкт режисера, що пішов з життя минулого року.

Реклама

"Phony Wars" — незвичайна робота, над якою 93-річний Жан-Люк Годар працював перед смертю у вересні минулого року. Нетрадиційний за формою короткометражний художній проєкт описує ідеї, референси та візуальні ефекти, що автор передбачав для фільму, який дає глядачеві рідкісне уявлення про розум і процес творчості генія.

Жан-Люк Годар — один з найвідоміших у світі режисерів. Починаючи з 1960 року він змінив хід кіновиробництва своєю інноваційною операторською роботою та експериментальним стилем оповіді, відкинувши традиційні умовності на користь більш особистої кінематографічної ідіоми "La Nouvelle Vague", яку весь світ знає як французьку нову хвилю.

Жан-Люк Годар
Жан-Люк Годар

Робота над стрічкою відбулася за підтримки Ентоні Вакарелло, адже Дім Saint Laurent став першим брендом класу люкс, який вважає кіно важливою частиною своєї діяльності та пропонує кураторський простір для самовираження представників кіноіндустрії. Тизер стрічки можна подивитися нижче.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.