До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Редакція Vogue UA про улюблені фільми Квентіна Тарантіно

15 серпня в український прокат виходить довгоочікувана стрічка Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді" – зворушливе зізнання в коханні Голлівуду 1960-х. Поки готуємось до прем'єри, редакція Vogue.ua згадує улюблені фільми Тарантіно.

"Кримінальне чтиво"

Тетяна Соловей, оглядачка відділу моди: "До сих пір з захопленням можу дивитися, як містер Вульф вирішує питання, Міа танцює, а Бутч транслює нескладні думки на серйозному обличчі".

Реклама
"Чотири кімнати"

Дарія Слободяник, редакторка відділу культури: "Я обожнюю тандем Тарантіно і Родрігеса і їхній перший спільний проєкт – "Чотири кімнати". Це була перша стрічка Тарантіно, яку я побачила, і вона до сих пір залишається головною у моєму житті. Навіть був період, коли я переглядала "Чотири кімнати" щороку 31 грудня в розпал вечірок, танців і веселощів. Це надавало додаткового сюрреалізму і святу, і фільму. Незважаючи на те, що тут чотири режисери, кожен епізод для мене є тарантиновським донезмоги: божевільний, вільний, розумний. Улюблений епізод – це, звичайно, коли портьє Тед у виконанні геніального Тіма Рота відрізає палець парубку за те, що той програв суперечку з запальничкою за нацькуванням підступного Квентіна Тарантіно. Готова переглядати це вічно".

"Від заходу до світанку"

Олена Пономаренко, редакторка краси: "Я люблю "Від заходу до світанку" (режисер – Роберт Родрігес, Тарантіно – автор сценарію, – прим.ред.), але мій улюблений герой стрічки – зовсім не Клуні, а сам Тарантіно. Чудовий психопат. Улюблений момент фільму – коли вся компанія їде в захопленому фургоні:

- Куди ми прямуємо?

- В Мексику.

- А що в Мексиці?

- Мексиканці.

Мистецтво перемовин!

Ще я, звісно, люблю iconic moments з "Кримінального чтива": Уму Турман, її канонічну стрижку боб, босі ноги, тонкі зап'ястя і лак Chanel Rouge Noir".

"Безславні виродки"

Марина Шулікіна, редакторка сайту Vogue.ua: "Мій роман з Тарантіно почався тільки 2015 року, після того, як мене затягнули в кінотеатр на "Мерзенну вісімку". Це була любов з першого кадру. Після цього, ледь не за ніч, я переглянула всі повнометражні фільми режисера, але абсолютним фаворитом стали "Безславні виродки". Квентін замахнувся на недоторкану історію та інтерпретував події Другої світової так, як ніхто б не зміг. Чи варто згадувати про гру Крістофа Вальца і абсолютну непересічність Бреда Пітта в ролі лейтенанта Альдо Рейна? Очевидно, ці персонажі назавжди увійдуть у Hall of Fame".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.