До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Премія "Еммі" усунула з програми всі російські проєкти

Організатори премії "Еммі" долучилися до світової спільноти, як бойкотує росію через повномасштабне вторгнення в Україну. Видання The Hollywood Reportet повідомляє, що з конкурсу цьогоріч вилучено всі російські проєкти. Нагадаємо, цього року "Еммі" відбудеться 4 квітня.

"На підтримку України виконавчий комітет Міжнародної академії вирішив усунути з цьогорічного конкурсу „Еммі" всі програми з Росії", – йдеться в повідомленні. Усі серіали російського виробництва, навіть почасти, або ті, що спершу створені для російського каналу, мережі чи потокової платформи, тепер не будуть брати участі в конкурсі. Нагадаємо, також до бойкоту приєдналися Каннський, Берлінський та Венеційський кінофестивалі, які цього року відмовилися від співпраці з російськими учасниками.

Реклама
Кейт Вінслет на церемонії у 2021 році

Нагадаємо, міжнародний бойкот покликаний домогтися, щоб уся росія стала об’єктом широких санкцій, спрямованих проти путіна та його оточення. До бойкоту доєдналися тисячі світових брендів – модних, автомобільних, технологічних та інших. Але що стосується культурних санкцій, то деякі світові кінофестивалі й конкурси їх не підтримують і приймають фільми та телевізійні шоу від російських інді-режисерів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.