До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому всі обговорюють документальний фільм Netflix про Мішель Обаму

З 6 травня на Netflix можна подивитися фільм про Мішель Обаму, який американська преса описує в захоплених епітетах як "стрічку, яка змусить вас плакати". Becoming заснований на однойменній книзі мемуарів Мішель Обами, яка вийшла 2018 року й стала бестселером: мемуари розійшлися світом тиражем у 10 мільйонів копій, а тур, присвячений книзі, проходив так, ніби колишня перша леді США — попзірка. Коли Барак Обама піднявся на сцену під час однієї з презентацій, щоб подарувати квіти дружині, він пожартував, що за відчуттями — це "як ніби Jay-Z виходить під час концерту на сцену до Бейонсе".

Фільм прямує за колишньою першою леді в міжнародному турі у 2018 році, і сповнений важливих щирих зізнань Мішель Обами. Його зняла кампанія Higher Ground Productions, яку заснували Мішель і Барак Обами після того, як залишили Білий дім. Тому доступ камери до особистого життя героїні безпрецедентний. У фільмі колишня перша леді відверто говорить про свій шлюб; про те, як вона пожертвувала своїми амбіціями заради чоловіка, про їхні візити до сімейного психолога після народження дітей.

Реклама

У стрічці є сцени інтерв’ю з Опрою Вінфрі, де Мішель розповідає про те, як годинами плакала після прощальної церемонії у Вашингтоні. "Це була спроба зробити все ідеально". У цей день Мішель Обама помітила, що друзі Саші й Малії, їхніх дочок, ночували в Білому домі в останній вечір сім’ї в ньому, щоб підтримати їх. Це призвело до шаленої лихоманки вранці в день прощання родини Обами з Білим домом, коли перша леді розбудила групу підлітків, сказавши: "Прокиньтеся, Трампи йдуть". Мішель Обама визнає, що стримала сльози, коли прощалася з Білим домом. "Якби я вийшла туди, плачучи, вони подумали б, що я плачу з іншої причини. Однак щойно я сіла в літак, я голосила хвилин 30, не менше".

У серіалі Мішель Обама розповідає не тільки про свою кар’єру, а й особисте життя. Наприклад, про одну з перших зустрічей з майбутнім чоловіком. Вона працювала юристкою у фірмі в Чикаго, куди Барак Обама влаштувався на літню практику. "Він запізнився на першу ділову зустріч зі мною. Я була незадоволена. Але потім, осяйнувши обличчя своєю фірмовою усмішкою, він сказав: "О, мені дуже прикро", і я подумала: "Окей". Мішель зізнається, що тоді була зовсім невпевнена, що спілкуватиметься з ним ближче. "Я подумала, якщо два темношкірі з Гарварда підуть на побачення — це буде кліше, як у кіно!"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.