До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: новий мінісеріал Netflix про Голлівуд

Netflix і далі робить наш карантин особливим. Спочатку — "Неортодоксальна", яку обговорює весь світ, а тепер новий серіал, який з’явиться на платформі вже 1 травня, — "Голлівуд" режисера й продюсера Раяна Мерфі. "Це місце цілком про мрії", — кажуть герої серіалу, присвяченого золотій епосі Голлівуду в 40-ві роки.

Його герої — група молодих акторів і режисерів, які хочуть переписати історію Голлівуду. Вони називають Лос-Анджелес містом мрії й приїжджають до Голлівуду, щоб прославитися на весь світ. Кожен з них стикнеться на своєму шляху з дискримінацією — за ознакою раси, статі або своєї сексуальної орієнтації, а режисер Раян Мерфі недвозначно натякає, що всі ці забобони актуальні й для сучасного Голлівуду.

Реклама

Нагадаємо, Раян Мерфі — один з найуспішніших продюсерів і режисерів, який стоїть за серіалами "Частини тіла", "Американська історія злочинів", "Ворожнеча" і "Поза". Його жартома називають хрещеним батьком сучасного телебачення, але що можна сказати цілком серйозно — Раян Мерфі у своїх проєктах торкається найпроблемніших точок сучасного суспільства. Тож "Голлівуд" обіцяє бути у всіх сенсах масштабним. Одну з головних ролей у серіалі грає добре знайомий глядачам Кріс Даррен — він грав вбивцю Джанні Версаче Ендрю К’юні в драмі "Вбивство Джанні Версаче".

Прем’єру "Голлівуду" заплановано на 1 травня. Серіал містить сім епізодів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.