До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Дакота Джонсон в екранізації роману Джейн Остін

Netflix поділилися першими кадрами нового фільму "Переконання" — екранізації однойменного роману Джейн Остін. Головну роль у фільмі грає Дакота Джонсон. На першому фото Дакота Джонсон зображена в чорному жакеті, подібному до вікторіанського зразка в сучасному прочитанні, із зібраним волоссям. Саме такою ми побачимо у фільмі її героїню, молоду дівчину Енн Елліот — "самотню, що застрягла в замкненій сім’ї, як у клітці, і має фінансові труднощі", — каже синопсис.

За сюжетом, Енн Елліот — молода дівчина, родина якої на межі банкрутства. Вісім років тому вона не погодилася на шлюб з Фредеріком Вентвортом, оскільки він був бідним морським офіцером. Згодом Енн Елліот з’ясовує, що Фредерік повністю змінився. Молода людина повертається з війни у високому військовому званні, зі статком і мрією створити родину. Однак він більше не прагне одружитися з Енн, оскільки розчарувався в ній. Роман з’явився друком у 1817 році. Як і інші книжки Джейн Остін, "Переконання" адаптували кілька разів — і цілком успішно. Остання екранізація — 2007 року, із Саллі Гокіннс у ролі Енн Елліот. Але Netflix задумали справді амбітний проєкт: адаптувати роман Джейн Остін у сучасній версії. У режисерському кріслі — видатна театральна режисерка Британії Керрі Кракнелл, яка працювала над постановами в театрах Royal Court і Young Vic.

Реклама

"Нехай ці вишукані світлини Дакоти Джонсон, Космо Джарвіса й Генрі Ґолдінґа тримають вас в інтризі, поки 2022 року не відбудуться прем’єра нашого нового фільму", — так анонсують фільм на інстаграм-сторінці Netflix.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.