До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Брі Ларсон в ролі Капітана Марвел

Весною 2019 року на екрани виходить "Капітан Марвел" масштабний супергеройський фільм про Керол Денверс, пілота BПC США і, водночас, головну феміністичну ікону в індустрії коміксів. Першими кадрами з фільму, зйомки якого тільки закінчилися, поділився журнал Entertainment Weekly. На них можна розглянути актрису Брі Ларсон в образі Капітана Марвел, а також Джуда Лоу, який грає у фільмі наставника головної героїні.

Капітан Марвел – найсильніша і дуже впливова супергероїня в історії коміксів. Вона офіцер американської розвідки: незалежна, самостійна, будує успішну кар'єру і не потребує допомоги чоловіків (для жінок-супергероїнь це рідкість). Саме це зробило Капітана Марвел феміністичною іконою для шанувальників всесвіту. Студія Marvel працює над фільмом вже п'ятий рік, а його продюсери зізнаються: весь світ пристрасно любить комікси, але абсолютно не знає жіночих персонажів, тому зараз, в епоху маршів за права жінок і руху #metoo, саме час подарувати світу нову супергероїню.

Реклама

Режисери картини – дует Анни Боден і Раян Флек, відомі завдяки стрічці "Прогулянка по Міссісіпі". Окрім нових персонажів, у фільмі з'являться і ті герої з всесвіту Marvel, яких глядачі добре пам'ятають. Наприклад, Нік Ф'юрі, директор організації "Щ.И.Т.", якого грає Семюель. Л. Джексон. У прокат "Капітан Марвел" вийде 7 березня 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.