До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Олівія Колман у трейлері серіалу "Великі сподівання"

Акторка Олівія Колман завжди обирає неочікувані ролі. У 2018 році вона отримала "Оскар" за роль хворої на подагру королеви Анни ("Фаворитка"), а потім зіграла у серіалі про Сьюзен Едвардс, справжню вбивцю, яка покінчила з власними батьками, а потім витратила їхні статки. Що на черзі? Екранізація роману Чарльза Діккенса "Великі сподівання" на BBC, де Олівія Колман взяла на себе роль похмурої міс Гевішем.

Реклама

"Великі сподівання" – програмний твір Діккенса 1861 року. Історія розповідає про бідного юного сироту на ім’я Піп (його зіграє ФіонВайтхед, "Дюнкерк"), який починає отримувати гроші від анонімного покровителя, коли йому виповнюється 18 років. Виявляється, його благодійниця – міс Гевішем, "надзвичайно багата і похмура стара леді", яка запросила його відвідати її в будинку Сатіса. Там Піп закохується в її вихованку, Естеллу (Шалом Бруне-Франклін). Проте у Діккенса завжди усе не так, як здається – не насамкінець тому, що міс Гевішем була покинута біля вівтаря багато років тому, і вона має затяжну образу на всіх чоловіків...

Лауреат премії BAFTA, письменник Стівен Найт, який раніше екранізував "Різдвяну пісню" Діккенса для ВВС, написав сценарій, а БрейдіГуд і СаміраРадсі виступили режисерами серіалу. Том Гарді та Рідлі Скотт – у ролі продюсерів. Перший тизер-трейлер, хоча і надзвичайно короткий, дуже атмосферний. У ньому юний Піп заходить у скрипучий будинок Сатіса, і його зустрічає жахлива міс Гевішем. "Яку цінну істоту ми виловили з річки", — каже вона йому з моторошною усмішкою.

"Великі сподівання" виходять на BBC вже цієї весни

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.