До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одеський кінофестиваль відбудеться в Одесі та Чернівцях

Одеський міжнародний кінофестиваль повертається в Україну. Торік він пройшов у Польщі, але цьогоріч кіномани зможуть відвідати його заходи вже вдома. Кінофестиваль відбудеться 19–26 серпня, але вперше у двох містах одночасно. Покази конкурсних програм пройдуть у Чернівцях, а покази ретроспективних та спеціальних програм — в Одесі, де фестиваль і тривав усі роки.

Церемонія відкриття Одеського міжнародного кінофестивалю, 2019
Церемонія відкриття Одеського міжнародного кінофестивалю, 2019

Реклама

"Сьогоднішні реалії змушують оперативно реагувати на обставини, в яких ми опинилися, — говорить Анна Мачух, генеральна директорка ОМКФ. — Торік ОМКФ відбувся одразу на декількох міжнародних майданчиках. Втім, ми прагнемо повернути його додому, в Україну. Але з огляду на безпеку глядачів та гостей, цьогоріч вирішили провести частину 14-го ОМКФ у Чернівцях". Новою локацією для Одеського кінофестивалю стане Культурно-мистецький центр імені І. Миколайчука.

Просто зараз триває приймання стрічок на участь у конкурсних програмах. Цьогоріч вони будуть змагатися за звання "Найкращий український повнометражний ігровий фільм" та "Найкращий український повнометражний документальний фільм", а також в міжнародному конкурсі — "Найкращий європейський повнометражний фільм".

Одеський кінофестиваль пройде з 19 до 26 серпня включно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.