До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ніколь Кідман у трейлері серіалу "Дев’ять зовсім незнайомих людей"

Якщо вам сподобався гучний серіал "Велика маленька брехня", то ми знаємо, що ви дивитиметеся в серпні. "Дев’ять зовсім незнайомих людей" — адаптація однойменного роману Ліани Моріарті, авторки "Великої маленької брехні", головну роль у якому також грає Ніколь Кідман. Нова драма Hulu розгортається на "розкішному оздоровчому курорті" в Австралії, куди дев’ять змучених людей приїхали для відпочинку й перезавантаження...

Серед героїв, які приїхали на курорт Tranquillum House в пошуках перезавантаження, чимало цікавих персонажів: письменниця Френсіс (Мелісса Маккарті); одружені переможці лотереї Бен (Мелвін Грегг) і Джессіка (Самара Вівінг); адвокат з питань розлучень Ларс (Люк Еванс); професійний спортсмен на пенсії Тоні (Боббі Канавале); матір-одиначка Кармель (Регіна Голл). Порядкує в готелі загадкова героїня, на ім’я Маша (Ніколь Кідман). "Ласкаво просимо в Tranquillum House", — каже вона в трейлері. "Ми вилікуємо вас. Ви прийшли сюди зцілитися. Це буде чудова подорож. Іноді буде неприємно. Нема чого боятися. Тепер ви мої... І ви хочете бути моїми". І від виразу обличчя, з яким вона вимовляє цю фразу, стає моторошно.

Реклама

Сценарист серіалу — Девід Е. Келлі, автор і творець одного з найпопулярніших серіалів минулого року — "Відіграти назад", центральну роль у якому зіграла також Ніколь Кідман. Але якщо у "Відіграти назад" вона була жертвою обставин, то в новому серіалі, здається, має зовсім іншу роль.

"Дев’ять зовсім незнайомих людей" покажуть уже 18 серпня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.