До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі серіали Netflix, які ви могли проґавити цього літа

Ми зібрали для вас найцікавіші літні релізи Netflix на сьогодні — від фінальної частини вже культового серіалу "Гострі картузи" до абсолютно нового чарівного шоу "Без пари" із зіркою серіалу "Як я зустрів вашу маму" Нілом Патріком Гарісом. Вибирайте те, що вам більше до смаку.

"Дивні дива"

"Дев’ять сценаріїв, понад 800 сторінок тексту, майже два роки знімання, тисяча кадрів з візуальними ефектами та тривалість, що майже вдвічі перевищує тривалість будь-якого попереднього сезону... „Дивні дива 4" був найскладнішим сезоном, але також буде і найуспішнішим", — говорять продюсери серіалу брати Даффери. Що ж, це правда — четвертий сезон популярного фантастичного серіалу "Дивні дива" вийшов справді непересічний. Глядачі нарешті дізнаються, що буде з Одинадцятою, і як Джойс, Гоппер і Мюррей повернуться до США?.. Буде цікаво!

Реклама
"Кларк"

Що ж, цей серіал такий же прекрасний та божевільний, як і фото, що його ілюструє. "Кларк" розповідає про життя шведського грабіжника банків Кларка Олофссона, на честь якого виникло поняття "стокгольмський синдром". Найпрекрасніше в цьому серіалі те, що Кларк грабіжник, але однаково зачаровує глядача. У ролі Кларка — харизматичний Білл Скашґорд, 31-річний син актора Стелана Скашґорда та стовідсотково майбутня зірка світового кіно.

"Гострі картузи"

Сумно, та це фінальний сезон нашого улюбленого серіалу. Утім, це не робить його менш цікавим, адже в нових епізодах сімейство Шелбі продовжить війну проти політика Освальда Мослі, а також зустрінеться з таємничим новим персонажем. Серіал "Гострі картузи" може похвалитися одним з найнеперевершеніших акторських складів на британському телебаченні. Головну роль Томаса Шелбі в шоу виконує Кілліан Мерфі, а знімальний майданчик з ним ділить зірка серіалу "Хід королеви" Аня Тейлор-Джой, Том Гарді ("Веном"), Сем Клафлін, Пол Андерсон.

"Щоденники Енді Воргола"

Документальний серіал Раяна Мерфі ("Американська історія жаху", "Поза", "Голлівуд") не один місяць тримався в рейтингу найпопулярніших проєктів цього літа. Річ у ступені інтимності цього шоу, адже серіал про легендарного художника побудований на його особистих щоденниках. Переживши замах у 1968 році, Воргол почав документувати все, що відбувалося з ним. Завдяки цим записам Раянові Мерфі вдалося розкрити характер Воргола і таємниці його життя. До речі, за допомогою нейромереж автори серіалу відновили голос Воргола — і це також дуже цікаво.

"Найненависніша людина в інтернеті"

Документальний серіал з красномовною назвою "Найненависніша людина в інтернеті" заснований на історії Гантера Мура, який розважався тим, що за гроші викладав на власному сайті чужі порнофото та відео. Серіал показує історію з позиції матері однієї з жертв — молодої дівчини, чиї фото з’являються на порносайті Мура. Матір вирішує покарати зловмисника й починає онлан-кампанію проти нього, а справа доходить і до ФБР. Документальні серіали про інтернет-злочини — чи не найпопулярніший жанр телебачення на сьогодні, тож не проґавте!

"Без пари"

Життя модного нью-йоркського рієлтора Майкла здавалося ідеальним, поки давній партнер не шокував його після 17 років тривалих стосунків і не пішов з дому, нічого не пояснюючи. Майклові доводиться стикнутися із жахом втрати своєї другої половинки та раптово виявити себе самотнім геєм, якому під 50... Це сюжет абсолютно чарівного серіалу "Без пари", який з гумором порушує питання самотності в тому віці, який суспільство часто вважає "невдалим" для нового життя. Жінка ти чи чоловік, гей чи гетеросексуал — не має значення. Якщо ти самотній і тобі під 50, ти неодмінно стикнешся зі стереотипами та ейджизмом з боку суспільства. Роль Майкла чудово грає талановитий комедійний актор Ніл Патрік Гаріс, якого ви пам’ятаєте по серіалу "Як я зустрів вашу маму".

"Дихай"

"Дихай" — новий напружений серіал Netflix про те, як вижити в надскладних умовах. Літак, у якому подорожує Лів, зазнає аварії й падає посеред глухого канадського лісу. Вижити та не збожеволіти — тепер єдине й головне завдання Лів. Боротися дівчині треба не тільки з небезпечним лісом, а й власними психологічними травмами та галюцинаціями, що виявиться набагато складніше.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.