До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На Netflix вийде серіал "Спіймати Кайдаша"

Платформа Netflix продовжує відкривати світові українське кіно та серіали. З 29 березня там можна буде подивитися український серіал "Спіймати Кайдаша". 12-серійний проєкт є сучасною інтерпретацією відомої повісті Івана Нечуя-Левицького і вийшов 2020 року.

"Спіймати Кайдаша"
"Спіймати Кайдаша"

Реклама

Сценаристка та режисерка Наталка Ворожбит перенесла сюжет в сучасну Україну: події у "Спіймати Кайдаша" відбуваються з 2005 по 2014 роки у невеличкому селі в центральній Україні. Серіал зосереджений на проблемі протистояння двох поколінь однієї родини, батьків та дітей. Водночас він охоплює актуальні події української історії. У ньому показана Революція Гідності 2014 року, яка, зокрема, стає каменем спотикання для родини, адже молодший син Лаврін підтримує Майдан та пізніше йде на війну добровольцем, а старший, Карпо, має проросійські погляди.

"Спіймати Кайдаша"
"Спіймати Кайдаша"

Головні ролі у серіалі зіграли українські зірки Тарас Цимбалюк, Віктор Жданов, Антоніна Хижняк, Ірина Мак. "Спіймати Кайдаша" став одним із найпопулярніших серіалів українського телебачення: тільки першу серію на YouTube подивилося понад два мільйони глядачів. В 2021 році серіал здобув кінопремію "Золота дзиґа".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.