До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Меган Маркл повертається в кіно

Вперше, з моменту весілля з принцом Гаррі, Меган Маркл повертається в кіно. Вона з'явиться на екрані в документальному фільмі про королеву Єлизавету II, який представлять у вересні 2019 року.

Герцогиня Сассекська і королева Єлизавета II

З моменту заручин з принцом Гаррі в листопаді 2017 року, Меган Маркл відмовилася давати будь-які інтерв'ю. У документальному фільмі про королеву Єлизавету II, випуск якого запланований на вересень наступного року, Меган вперше появиться на екрані як герцогиня Сассекська.

Реклама

Фільм "Королева Світу" (англ. Queen of the World) складатиметься з двох частин і проллє світло на глобальний вплив королеви: наприклад, її роль в Співдружності, а також більш особисті подробиці з її життя – відносини з онуками принцом Вільямом і Гаррі. Природно, Меган Маркл зіграла певну роль в житті монархів. Глядачі побачать кадри з весілля, виконання перших обов'язків в якості члена Королівської родини і, безпосередньо, самі відносини Меган з королевою Єлизаветою II. Команді фільму надавали ексклюзивний доступ до королівської сім'ї: вони спостерігали за Королевою та її родиною протягом року.

За матеріалами Vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.