До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кім Кетролл і Сара Джессіка Паркер відреагували на повернення серіалу "Секс і місто"

На початку січня керівництво каналу HBO MAX утішило всіх шанувальників серіалу "Секс і місто" радісною новиною, що їхнє улюблене телешоу повертається. Та повернуться на екран не всі головні героїні — Кім Кетролл, яка виконала роль Саманти, відмовилася від участі в проєкті. Поки ж фанати радіють і згадують пам’ятні моменти з улюбленого серіалу, Сара Джессіка Паркер і Кім Кетролл відреагували на повернення серіалу.

Кадр із серіалу "Секс і місто"

Сара Джессіка Паркер поділилася тизером майбутнього серіалу й позначила в публікації всього двох актрис — Синтию Ніксон і Крістін Девіс, після чого прихильники вкотре задумалися над питанням про її стосунки з Кетролл. Паркер відповіла, що не відчуває до колишньої колеги якоїсь неприязні: "Я ніколи не стверджувала нічого подібного й ніколи не скажу. Хоч Саманта не є частиною саме цієї історії, але вона завжди в наших серцях". Також актриса відповіла фанатам, що сумуватиме за Кетролл, яка відмовилася від участі у фільмуванні.

Реклама
Сара Джессіка Паркер

Кім Кетролл завжди була радикальнішою у висловлюваннях. Ще кілька років тому вона розповідала, що із Сарою Джесікою Паркер вони ніколи не були подругами й колезі потрібно з розумінням поставитися до її відмови від участі в шоу. За кілька днів Кетролл все-таки відреагувала на новини про повернення серіалу, але висловилася не прямо, а за допомогою сердечка до коментаря одного з користувачів, який написав у Twitter: "Я — фанат „Сексу й міста" і хоч засмучений через те, що Саманта не повернеться, я пишаюся вашим вибором і сміливістю поставити на перше місце власні інтереси".

Кім Кетролл

Нагадаємо, що за інформацією інсайдерів, конфлікт між Паркер і Кетролл виник через гроші. Остання була незадоволена тим, що її гонорари нижчі, ніж у колеги. Також актриса не раз зауважувала про токсичність атмосфери на знімальному майданчику. Синтія Ніксон і Крістін Девіс цієї ситуації ніяк не коментують.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.