До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кейт Вінслет і Сірша Ронан у трейлері ЛГБТ-драми "Амоніт"

З Кейт Вінслет і Сіршею Ронан у головних ролях, а також із поверненням сценариста й режисера культової стрічки "Божа земля" Френсіса Лі, "Амоніт" став одним з найочікуваніших фільмів 2020 року.

Кейт Уинслет и Сирша Ронан в фильме Кейт Вінслет і Сірша Ронан у фільмі "Амоніт"

Лауреатка премії "Оскар" Кейт Вінслет очолює акторський склад "Амоніту" в ролі відомої британської палеонтологині Мері Еннінг. Сюжет розгортається в 1840-х у прибережному містечку в Сполученому Королівстві й зосереджується на романтичних стосунках між Еннінг та Шарлоттою Мерчисон у виконанні Сірші Ронан.

Реклама
Кейт Вінслет і Сірша Ронан у фільмі "Амоніт"

В інтерв’ю Entertainment Weekly Френсіс Лі сказав, що його фільм про "силу любові, силу глибоких, інтимних людських стосунків; силу дотику; і надію". "Я був зачарований, знімаючи фільм про цей повністю патріархальний період, — каже режисер. — Період, коли жінки належали їхнім батькам або чоловікам, а медики вважали, що жінки не мають органів для отримання сексуальної насолоди. Тож ідея про стосунки між двома жінками просто не обговорювалася в суспільстві".

Кейт Вінслет у фільмі "Амоніт"

"Амоніт" був представлений у програмах Каннського кінофестивалю та кінофестивалю в Теллуриді, які цього року скасували через пандемію коронавірусу. Фільм покажуть на Міжнародному кінофестивалі в Торонто у вересні. В інтерв’ю для IndieWire співкерівник TIFF Камерон Бейлі сказав, що гра Вінслет в "Амоніті" — найкраща робота актриси, яку він коли-небудь бачив. Завдяки підтримці трьох великих фестивалів "Амоніт" розглядається як головний претендент на "Оскар".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.