До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кейт Бланшетт спродюсувала документальну стрічку про Харків під час війни

Знаменитості з усього світу не припиняють підтримувати Україну. Так, актриса й посол ООН Кейт Бланшетт днями представила документальну стрічку про Харків, яку спродюсувала разом з британським каналом Channel 4 Plus.Також акторка озвучила фільм про події в Харкові під час повномасштабної війни. Важливо, що він зазвучить на увесь світ саме її потужним голосом.

Стрічка має назву Ukraine: Life Under Attack: Dispatches. За словами продюсерів, це "історія битви за Харків очима мирних жителів і працівників служби надзвичайних ситуацій, на яких випав основний тягар російської навали". Головні герої стрічки, що триває майже годину, – пожежник Роман та його команда, що рятували місто від пожеж, спричинених вибухами; а також парамедикині Тетяна й Ірина, що не тільки рятували поранених, а й щоденно допомагали людям, які провели кілька місяців у метро під обстрілами. Стрічку, сповнену пронизливих документальних кадрів з дітьми, що мають ховатися в метро від російських обстрілів, можна подивитися на сайті каналу Channel 4 Plus.

Реклама

Нагадаємо, що кілька днів тому Кейт Бланшетт з’явилася на одному із заходів у жовто-блакитному костюмі на підтримку України. Це костюм бренду Grayscale, що випустив капсульну колекцію на підтримку України. Ідея такого жесту належить стилістці Елізабет Стюарт: вона закликає своїх зіркових клієнтів підтримувати Україну через моду – вдягаючи вироби українських брендів та брендів, що підтримують нашу країну. Згодом стало відомо, що цей костюм Кейт Бланшетт продадуть на благодійному аукціоні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.