До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ходять чутки: Венсан Кассель і Тіна Кунакі збираються одружитись

Венсан Кассель і Тіна Кунакі відвідали прем'єру фільму "Дівчата сонця" в рамках Каннського фестивалю 2018: вперше за три роки роману вони з'явились разом на набережній Круазет. Кунакі для виходу на червону килимову доріжку обрала довгу сукню Alexandre Vauthier кольору металік з високим розрізом і не менш ефектним декольте. Також цей вихід став першим після появи чуток про майбутнє весілля закоханих.

Ймовірно, що вінчальною сукнею Тіни займатиметься голландський дует дизайнерів Viktor & Rolf, а сама церемонія відбудеться у французькому Біаріцце.

Реклама

Нагадаємо, що Тіна Кунакі народилася на італійському острові Сицилія в сім'ї вихідців з Того. Потім вони переїхали жити до Франції, а в 15 юна Кунакі вирушила вчитися в Мадрид і тепер називає іспанську столицю одним з найулюбленіших своїх міст. Про відносини з Касселем модель намагається багато не говорити, проте фото пари постійно потрапляють в інтернет, і сприяють появі численних чуток. Кунакі більше любить розповідати про роботу. Так, своїми прикладами для наслідування вона називає Джоан Смоллс і Ірину Шейк. За її словами, ці моделі зуміли знайти свою нішу і вона хоче зробити так само. Зараз коханій Венсана Касселя 21 рік і вона налаштована підкорити як світ моди, так і кіно. Тим більше, з такою підтримкою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.