До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Я жахнулася від висоти": інтерв'ю з Євою Грін про зйомки у фільмі "Дамбо"

П'ять місяців тренувань знадобилося акторці Єві Грін, щоб зіграти повітряну гімнастку Колетт у новому фільмі Тіма Бертона "Дамбо". Про те, як проходили репетиції, і чому Тім Бартон – найкращий режисер, щоб зняти римейк диснеївської історії про незвичайне слоненя, акторка розповіла Vogue.ua. В українському прокаті "Дамбо" можна побачити з 28 березня.

Єва Грін на прем'єрі "Дамбо"
Про страх висоти

Я жахнулася від висоти. Це була справжня фобія, і я сказала Тіму на початку: "Я не знаю, чи зможу я виконати свої трюки". Але я готувалася до ролі з Кетрін Арнольд, видатною гімнасткою, і хореографом Френ Джейнс, і вони допомогли мені стати впевненішою і з переляканої акторки перетворитися в дівчину, яка змогла літати! Спочатку мене помістили в люстру – це реквізит, який ми використовували у фільмі, і я вирушила на "невелику повітряну прогулянку" з Кетрін. "Мені це не подобається. Зупинись, зупинись, зупинись", – кричала я. Але ми працювали далі. У підсумку я змогла не просто піднятися високо, але і обертатися, і виконувати хореографічні трюки – і я пишаюся собою.

Про тренування

Мені довелося тренуватися п'ять місяців, щоб наростити м'язову масу, бо якщо ви гімнаст, ви повинні бути дуже сильним. Перш за все, це стосується ваших рук, і вам також потрібен сильний прес. Гімнастика – це як танці в повітрі: ви намагаєтеся знайти правильну поставу і правильні жести. Моя улюблена частина зйомок – вся робота в повітрі. Все в повітрі стає чарівним і граціозним. До речі, всі тренування в повітрі виявилися дуже корисними. Колетт – дуже "фізична" роль, завдяки їй я тепер у відмінній формі. Я ніколи раніше не була занадто спортивною людиною, а тепер я залежна. Навіть думаю продовжити навчання повітряної гімнастики вдома в Лондоні.

Реклама
Про Тіма Бертона

"Дамбо" це фільм, який надихає прийняти свою унікальність. Вам не потрібно бути ідеальним, щоб бути улюбленим. І він також допоможе багатьом дітям повірити в себе. Якщо ви вірите в себе, ви можете подолати будь-яку перешкоду. Це дуже диснеївська історія! І краще, ніж Тім, її не зняв би ніхто: він чудово розуміє і відчуває такі вразливі душі, як Дамбо.

Про костюми

У цирку у Колетт прізвисько "королева небес". Вона діва, зірка, як голлівудська акторка, і вбрання у неї відповідні. У нас було кілька місяців, щоб придумати костюми, і Колін Етвуд, наш художник костюмів, була дуже відкрита. Я написала їй кілька ідей, а вона додала свою магію. Колетт дуже гламурна і ошатна, під час виступів вона носить розкішні приталені червоно-золоті сукні і руду помітну перуку. Але під цією перукою у неї простий боб і темне волосся. Коли вона тренується, то вибирає чорний купальник, без всякої мішури. Вона різна.

Про роботу з Денні де Віто і Майклом Кітоном

Денні де Віто грає Медічі, власника нашого цирку. Мені весь час хотілося себе ущипнути, не вірилося, що ми працюємо разом. Він такий вільний, йому завжди весело, він – справжнє джерело натхнення. Хотілося, щоб він був на знімальному майданчику кожного дня, тому що він випромінює дуже позитивну енергію.

З Майклом Кітоном

З Майклом Кітоном ми були партнерами. Колетт – його дівчина, я супроводжую його всюди, в ті роки серед впливових підприємців було модно, щоб їх дівчата були артистками. "Боже мій, це ж Бітлджус!", – я майже скрикнула, коли побачила його вперше на майданчику. І де Віто, і Кітон – легендарні актори, тому мені було складно залишатися спокійною поруч з ними.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.