До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лоуренс повертається до Голлівуду з феміністичним проектом

2019 рік обіцяє стати насиченим для акторки Дженніфер Лоуренс. По-перше, вона оголосила про свої заручини з арт-дилером Куком Маруном – керівником нью-йоркської галереї Gladstone Gallery. По-друге, в інтерв'ю Variety акторка розповіла про те, що через рік після річної паузи повертається до Голлівуду для того, щоб сфокусуватися на соціальних темах. Зйомки її нового проекту почнуться вже в червні в Новому Орлеані. Поки це безіменний фільм молодого режисера Ліли Ньюджбавер, яка до цього встигла зробити успішну кар'єру на Бродвеї. Для неї, а ще для сценариста Елізабет Сандерс, це буде дебютом у кіно.

Дженніфер Лоуренс не тільки зіграє головну роль, а й спродюсує стрічку – недавно вона заснувала кампанію Excellent Cadaver, яка підтримуватиме кіно, що створюють жінки. Цей фільм стане першим проектом Excellent Cadaver – деталі сюжету ще не відомі, але в інтерв'ю Лоуренс розповіла, що це "кіно про жінок, зроблене жінками".

Реклама

Нагадаємо, що Лоуренс не раз висловлювалася про гендеру нерівність, а 2015 року навіть написала емоційний лист на цю тему для видання Ліни Данем. "Я не думаю, що коли-небудь працювала на чоловіка, який роздумував над тим, як йому поводитися, щоб його голос почули. А я роблю це постійно. Досить!"

Дженніфер Лоуренс у фільмі "Голодні ігри"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.