До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Disney анонсували три нові фільми "Зоряних війн"

Disney оголосили графік випуску десятків художніх фільмів до 2027 року, серед яких є дати виходу трьох нових фільмів "Зоряних війн" і чотирьох нових сиквелів до стрічки "Аватар".

Після того, як компанія Disney придбала 21th Century Fox, їм довелося змінити лінію релізів, яка тепер включає продукти від Disney, Pixar, Marvel, Lucasfilm, Fox, Fox Searchlight і Blue Sky Studios. Операція вартістю 71 млрд. доларів включала фільм "Аватар", найкасовіший фільм усіх часів.

Реклама

Багато з фільмів були анонсовані раніше, але фанати помітили деякі важливі доповнення. Новий фільм з серії "Зоряні війни" запланований до показу на грудень 2022 року, через три роки після майбутньої стрічки "Зоряні війни: Скайвокер. Схід". Ще два продовження покажуть у грудні 2024 і 2026 років.

"Аватар", 2009

Довгоочікуваний "Аватар 2" Джеймса Кемерона перенесли з грудня 2020 року на грудень 2021 року, "Аватар 3" представлять у грудні 2023 року, "Аватар 4" – у грудні 2025 року та "Аватар 5" – у грудні 2027 року.

Оригінальний фільм "Аватар" – найкасовіший в історії, адже 2009 року він подолав позначку в 2,8 мільярда доларів, хоча незабаром його може перевершити стрічка "Месники: Завершення" ("Аватар" досяг позначки в 2 мільярди доларів за 47 днів, а "Месники" – за 11).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.