До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у червні 2021

Netflix обіцяє, що перший місяць літа буде насиченим: на нас чекає довгоочікуваний другий сезон "Люпена" (ми дуже скучили за Омаром Сі!), зворушливий фільм "Батьківство" з Кевіном Гартом і комедійний серіал про секс.

"Люпен"

Ті, хто дивився перший сезон "Люпена", погодяться — відкритий фінал змусив нас похвилюватися (далі буде спойлер!). Але хороша новина в тому, що зовсім скоро ми дізнаємося, що станеться з Люпеном далі. Уже в червні ми знову зустрінемося з харизматичним Омаром Сі в ролі Ассана — крадія, одержимого жагою помсти за смерть свого батька. Нагадаємо, що у фіналі сезону його сина викрали вороги. У новому сезоні на нас чекає дедалі більше приголомшливих викриттів, напружених протистоянь, ретельно продуманих маскувань і, звісно, спритності рук Ассана, що зробило перші епізоди такими яскравими.

Реклама

з 11 червня

"Sweet Tooth: хлопчик з оленячими рогами"

Роберт Дауні — молодший і його дружина Сьюзан Дауні взялися за екранізацію популярного фентезі-коміксу "Хлопчик з оленячими рогами" художника Джефа Леміра. Це зворушлива історія про милого хлопчика — напівлюдину-напіволеня, що зважується на небезпечну пригоду, сподіваючись почати нове життя, — уперше побачила світ 2009 року в книжці коміксів, і виявилася такою популярною, що за її телевізійне втілення взялися Netflix. Історія більш ніж актуальна: головний герой виявляється несхожим на інших через вплив невідомого вірусу, але стає вигнанцем у суспільстві й намагається знайти себе. У головній ролі — юний актор Крістіан Конверт, якого ви можете пам’ятати за грою в стрічці "Гарний хлопчик" з Тімоті Шаламе.

4 червня

"Крижаний драйв"

Традиційно літо — сезон бойовиків і екшн-фільмів, і стосується це не тільки прокату, а й того, що приготував нам Netflix. Прихильники екшну оцінять трилер "Крижаний драйв" з Ліамом Нільсоном. Згідно із синопсисом, події відбуваються на півночі Канади (там само знімали й фільм, тож усе матиме максимально натуралістичний вигляд). "Стається обвал на алмазній шахті, унаслідок чого десятки шахтарів опиняються в крижаній пастці. Водій Майк вирішує очолити рятувальну операцію, не уявляючи, що танення криги — аж ніяк не єдина небезпека, що чатує на нього".

25 червня

"Батьківство"

В основі цього зворушливого фільму — реальна історія Метью Логеліна, дружина якого раптово померла за кілька днів після пологів. Свою історію чоловік описав у книжці "Два поцілунки для Медді: мемуари про втрату й кохання", яка у 2011 році стала бестселером The New York Times. Головну роль в екранізації зіграв Кевін Гарт: його герой — чоловік, що не готовий бути батьком, але життя змушує його подолати страхи й невпевненість та взяти на себе відповідальність за майбутнє своєї дочки. Режисер стрічки — Пол Вайц ("Сутінки", "Американський пиріг").

18 червня

"Sex / Life"

Новий комедійний серіал про секс. Netflix описує сюжет досить хитромудро й загадково: "Ми покажемо, що відбувається, коли жінка з передмістя, яка виховує двох дітей і живе в стабільному шлюбі, дає волю власній фантазії. У її бурхливих мріях реальність — із сімейним життям і побутовими клопотами — стикнеться зі спогадами про безтурботне минуле". По суті, це серіал про любовний трикутник, до якого залучена дружина, її чоловік і... її щоденник. Серіал ґрунтується на мемуарах Б. Б. Істон під назвою "44 розділи про чотирьох чоловіків".

25 червня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.