До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у серпні 2021

Новий трилер "Клікбейт" про темний бік соцмереж, літній блокбастер з Алісією Вікандер і комедійна драма "Кафедра" із Сарою О — в останній місяць літа Netflix знайде, чим потішити нас.

"Невипадковість"

Цей серіал сподобається прихильникам заплутаних детективних сюжетів. Він змальовує події, що відбувається в сучасному Тель-Авіві, а головний герой — Сегев, гід-екскурсовод, життя якого перевертається догори дриґом, коли його дружина гине внаслідок таємничої аварії. Убитий горем і збитий з пантелику, він шукає вбивць своєї дружини. З допомогою знайомої герой розкриває тривожну правду про свою кохану дружину й таємниці, які вона приховувала від нього. Автори ідеї серіалу — ізраїльські продюсери Разу й Аві Іссахарофф. Пара добре відома своїм політичним серіалом Fauda, ​​який нині показують на Netflix і називають одним з найуспішніших на ізраїльському телебаченні.

Реклама
"Кафедра"

Сандра О, зірка серіалів "Анатомія пристрасті" і "Вбиваючи Єву" та володарка премії "Еммі", грає головну роль у новій комедії Netflix "Кафедра". Це історія про те, як її героїня очолює кафедру англійської мови у великому університеті — до того ж стає першою жінкою, що обійняла цю посаду. З чим вона стикнеться — про це новий серіал. "Тут підклали міну сповільненої дії та спеціально призначили завідувачкою кафедри жінку — щоб при ній вибухнуло", — злякано каже героїня Сандри О, і, судячи з трейлеру, на нас чекає дуже смішний серіал.

"Клікбейт"

Головний герой серіалу "Клікбейт" Нік — зразковий сім’янин. Раптово він зникає, а в Інтернеті з’являється відео, де чоловік тримає в руках табличку з написом: "Я ображаю жінок. 5 мільйонів переглядів — і я помру". Тепер його дружині й сестрі належить дізнатися, що сталося з Ніком, у чому він завинив і до чого тут соцмережі. "Клікбейт" — новий серіал про темний бік соцмереж, який напевно нагадає вам недавній гіт Netflix "Чорне дзеркало", що змусив багатьох з нас обережніше ставитися до віртуального світу.

"Народжений бути вбитим"

Алісія Вікандер і Джон Девід Вашингтон грають у трилері "Народжений бути вбитим", який спродюсував Лука Гуаданьїно. Їхні герої — пара Беккетів та Ейпріл, які приїжджають у відпустку до Греції й опиняються втягненими в міжнародну змову. Режисер стрічки — італієць Фердінандо Чіто Філомаріно, який був другим режисером на зніманні фільмів Гуаданьїно "Суспірія" і "Клич мене своїм ім’ям". Зірковий акторський склад і перспективний режисер — все це робить фільм одним з найочікуваніших релізів літа.

"Крихітка"

Яке ж літо без блокбастерів? "Крихітка" — бойовик Ендрю Браяна Мендоза з брутальним Джейсоном Момоа ("Аквамен") у головній ролі. Як свідчить синопсис, його персонаж — чоловік, на ім’я Купер, "який втратив любов усього свого життя через неситість фармацевтичної компанії. Його дочка залишилася без матері, а він позбавлений справедливості. Поки що". Про персонажа Момоа відомо мало — але судячи із синопсиса, він мститиме.

"Новий вишневий смак"

"Початок 90-х років. Режисер вирушає до Голлівуду, щоб зняти кіно, але опиняється в психоделічному задзеркаллі, повному сексу, магії й помсти. Дівчина стає жертвою насилля, і з допомогою відьми починає мстити кривдникові-продюсеру". "Новий вишневий смак" — містичний серіал Netflix, заснований на однойменній книзі Тодда Грімсона. У головній ролі — зірка фільму "Аліта. Бойовий ангел" Роза Салазар.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.