До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що треба знати про серіал "Сцени з подружнього життя" з Джесікою Честейн

Один з найочікуваніших серіалів цієї осені — "Сцени з подружнього життя" з Джесікою Честейн і Оскаром Айзеком. Римейк культового фільму Інгмара Бергмана 1973 обіцяє бути надзвичайним.

Головні герої нового серіалу HBO — подружжя, що розлучається після десяти років спільного життя. Після цього їхні почуття спалахують з новою силою... Якщо ви кіноман, то цей зворушливий сюжет вам буде легко впізнати: у 1973 році світ буквально марив однойменною стрічкою шведського режисера Інгмара Бергмана, де подружжя зіграли Лів Ульман і Ерланд Юзефсон. Фільм Бергмана був натхнений його особистою історією і кризою, знятий буквально за чотири місяці й визнаний однією з найкращих картин режисера. У 1975 році здобув "Золотого Глобуса" і премію "Давида ді Донателло".

Реклама

У новому мінісеріалі сюжет той самий, але події перенесено зі Швеції в Америку 21 століття. Судячи з трейлеру, серіал буде дуже камерним та інтимним, як і його оригінал, а у фокусі історії — емоції, які переживають близькі люди, що опинилися на межі розриву, але все ще люблять одне одного. Серіал показує, що таке любов, ненависть, бажання, моногамія, шлюб, розлучення, наголошуючи: шлюб — складна конструкція, і в конфлікті й розставанні ніколи однозначно не розбереш, хто правий, а хто винний.

Ролі головних героїв Джонатана й Міри зіграють видатні актори свого покоління: Оскар Айзек, зірка фільму "Зоряні війни: Скайвокер. Сходження", і Джессіка Честейн ("Інтерстеллар", "Небезпечна гра Слоун"). Міра, героїня Джесіки Честейн, — впевнена в собі амбітна жінка, технічна директорка у великій компанії, яка страждає через свою неуспішність у шлюбі. Герой Айзека Джонатана — ввічливий, інтелектуальний професор філософії, що розпачує через неможливість зберегти свій шлюб... У трейлері стосунки героїв показано в динаміці: ось вони молода закохана пара, яка переживає весь спектр почуттів — до того, як вони одружаться, народять дітей і, в кінцевому підсумку, розлучаться. Неясно, що призвело до такого розвитку подій, але є надія, що вони зможуть виправити ситуацію.

Працювати над серіалом почали рік тому. Головну жіночу роль мала зіграти Мішель Вільямс, яка й була ініціаторкою цього проєкту, а також стала його продюсеркою. Проте через свій напружений графік вона вибула з нього, а роль Міри дісталася Джесіці Честейн. Режисер і сценарист проєкту — Хагай Леві, який передусім відомий як режисер популярного серіалу "Коханці" з Домініком Вестом і Рут Вілсон у головних ролях.

Прем’єра серіалу "Сцени з подружнього життя" відбудеться 12 вересня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.