До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про новий фільм Вуді Аллена "Фестиваль Ріфкіна"

18 вересня в Іспанії все-таки почнеться кінофестиваль у Сан-Себастьяні. Його найочікуваніша прем’єра — новий фільм Вуді Аллена "Фестиваль Ріфкіна".

Луї Гаррель і Елена Аная у фільмі "Фестиваль Ріфкіна"

Торік 83-річний, на той момент, Вуді Аллен зізнався, що не збирається виходити на пенсію. Він сказав це якраз напередодні старту роботи над новим проєктом — фільмом "Фестиваль Ріфкіна". Головні ролі в картині грають Крістоф Вальц і Луї Гаррель, а також Елена Аная — зірка іспанського кіно, яку глядачі пам’ятають за фільмом "Шкіра, у якій я живу" Педро Альмодовара та блокбастером "Диво-жінка".

Реклама
Вуді Аллен

Роботу над стрічкою вдалося завершити попри пандемію, а прем’єра відбудеться у вересні на кінофестивалі в Сан-Себастьяні, який поки планують провести у звичайному форматі. Продюсує фільм іспанська компанія Mediapro, яка також працювала з режисером над стрічкою "Вікі Крістіна Барселона", — на відміну від тієї ж компанії Amazon, що торік розірвала контракт з Вуді Алленом через сексуальний скандал навколо його імені, іспанці зберегли вірність легендарному режисерові.

Вуді Аллен на зніманні фільму "Фестиваль Ріфкіна"

"Фестиваль Ріфкіна" знято минулого літа в Сан-Себастьяні та його околицях. У центрі фільму подружжя з Америки. Вони приїжджають до Сан-Себастьяна й занурюються в атмосферу фестивалю й чарівність Кантабрії. У дружини зав’язується роман з французьким режисером, а її чоловік закохується в іспанку. Судячи з усього, на нас чекає розкішний любовний чотирикутник у дусі Вуді Аллена.

Нагадаємо, що останній фільм режисера — "Дощовий день у Нью-Йорку" вийшов у прокат 2019, але не без скандалу. Під час виробництва фільму Аллен був залучений до судового розгляду з Amazon: студія відклала реліз "Дощового дня в Нью-Йорку"; Вуді Аллен змушений був позиватися на 68 мільйонів доларів, стверджуючи, що Amazon розірвала з ним контракт. Компанія відповіла, що режисер "саботував" перспективи фільму своїми коментарями з приводу звинувачень у сексуальному насиллі з боку його дочки Ділан Ферроу й кампанії #MeToo. Унаслідок суперечку розв’язали без суду, а фільм вийшов у прокат.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.