До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чим займаються актори "Гри престолів" після завершення шоу

Після всіх боїв, обманів і трагедій, що трапилися в Вестеросі, у акторів "Гри престолів" з'явиться трохи вільного часу перш, ніж зануритися у свої наступні проекти. Однак у провідних зірок – таких, як Емілія Кларк, Софі Тернер і Мейсі Вільямс, вже є цікаві проекти, деякі з них вийдуть найближчим часом. Хто з акторів вирішив зніматися у блокбастерах, а хто перейшов в інші жанри – знає Vogue.ua.

Емілія Кларк (Дейнеріс)

Проект Last Christmas за участю Емілії Кларк повинен вийти у прокат у листопаді. Події цієї романтичної комедії відбуваються в Лондоні, а головні ролі також зіграли Емма Томпсон, Генрі Голдінг і Мішель Йєо. Окрім цього Емілія з'явиться в головній ролі в майбутньому похмурому трилері "Поза підозрою", але поки у фільму ще немає дати релізу. Сама акторка зізнається, що їй однаково цікаві і комедії, і трилери. Нагадаємо, однією з перших ролей Емілії поза "Грою престолів" була Сара Коннор у стрічці "Термінатор. Генезис".

Реклама
Кіт Геррінгтон (Джон Сноу)

Поки актор не планує брати участь у будь-яких кіно- чи телепроектах. "Я хотів би відійти від справи і насолодитися безвістю, підстригтися, зробити себе менш упізнаваним персонажем і почати робити інші речі в зовсім новому напрямку", – сказав Геррінгтон в інтерв'ю Entertainment Weekly. Можливо, під цим актор має на увазі моду – нагадаємо, що Геррінгтон є обличчям аромату The One Grey Dolce & Gabbana. Поки ж преса пліткує, що зараз актор перебуває в рехабі і лікується від стресу, викликаного закінченням зйомок серіалу, в якому він фактично "жив" більше 9 років.

Софі Тернер (Санса Старк)

Крім того, що Софі Тернер насолоджується статусом заміжньої жінки (місяць тому вона вийшла заміж за музиканта Джо Джонаса), Тернер з'явиться в головній ролі у фільмі "Люди Ікс: Темний Фенікс". У ньому вона грає Джин Грей, яка починає розвивати суперсили, здатні перетворювати її в зло (якщо точніше, то в Темного Фенікса). Тим часом інші Люди Ікс повинні вирішити, чи "варте життя члена команди більше, ніж життя всіх людей, що живуть у світі". Також акторка зіграє головну роль у драмі Heavy і трилері Broken Soldier.

Мейсі Вільямс (Арія Старк)

Акторка зіграє головну роль у фільмі "Нові мутанти", який вийде 2020 року. Це історія про п'ять мутантів, які виявляють свій творчий хист, поки перебувають проти своєї волі в таємній установі і намагаються втекти. Також Вільямс входить до складу стрічки The Owners – трилера про групу друзів, які готують крадіжку зі зломом, але в якийсь момент план виходить з-під контролю.

Пітер Дінклейдж (Тіріон Ланністер)

Пітер Дінклейдж відпочиває від акторської діяльності, натомість він вирішив зайнятися озвученням дитячих мультфільмів: його голос можна буде почути в Angry Birds 2, а також у "Сімейці Крудс 2", яку представлять 2020 року. Пізніше він все ж планує повернутися в кіно. Так, Пітер зіграє у кримінальній драмі The Thicket, і стрічці "Карлик", історії про "хитрого гнома при середньовічному італійському подвір'ї, який виводить королівство на межу загибелі через маніпуляції принцом, якому він служить".

Ліна Гіді (Серсея Ланністер)

У Ліни Гіді вже теж кілька активних проектів. У червні вона зіграє головну роль у стрічці The Flood про "офіцера імміграції, який повинен прийняти доленосне рішення для небезпечного біженця". Гіді також стане частиною двох фільмів, які перебувають на стадії розробки: Gunpowder Milkshake і Crooks.

Ніколай Костер-Вальдау (Джейме Ланністер)

Актор грає у стрічці "Доміно" про поліцейського в Копенгагені, який шукає справедливості і помсти після вбивства свого партнера. Розгадувати вбивства він продовжить і в фільмі Suicide Tourist, де зіграє страхового детектива, який розслідує зникнення людини. У списку Костер-Вальдау також є картини Notat і The Silencing.

Гвендолін Крісті (Брієнна Тарт)

Крісті бере участь у двох проектах. Вона зіграє головну роль у "Житті Девіда Копперфільда" разом з Тільдою Свінтон і Девом Пателем. Це масштабна екранізація роману Чарльза Діккенса. Також 2020 року вона зіграє головну роль у фільмі The Friend разом з Дакотою Джонсон. Це історія про чоловіка, чия дружина невиліковно хвора, а її найкраща подруга переїжджає до їхнього будинку, щоб допомогти доглядати за нею.

Гвендолін Крісті в ролі Брієнни Тарт
Айзек Гемпстед-Райт (Бран Старк)

У послужному списку молодого актора з'являться два нові фільми. The Blue Mauritius – це історія про п'ять злодіїв, які зустрічаються в Кейптауні, щоб вкрасти найціннішу марку у світі. Voyagers – це науково-фантастичний фільм про групу дітей. Вони вирушають у космічну місію для заселення недавно відкритої планети, яка перетворюється на примітивну колонію після того, як їхнього капітана вбивають.

Айзек Гемпстед-Райт у ролі Брана Старка

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.