До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Том Голланд у трейлері нової стрічки "Людина-павук"

Уже в грудні нас чекає прем’єра нового фільму Marvel "Людина-павук: Немає шляху додому". Студія опублікувала перший трейлер стрічки 24 серпня — за добу відео набрало понад 40 мільйонів переглядів. У ньому можна побачити улюблених персонажів: це Людина-павук у виконанні Тома Голланда, дівчина Людини-павука Ем-Джей — її грає Зендая, Доктор Стрендж у виконанні Бенедикта Камбербетча. І це геть не весь список зіркових акторів.

Події картини продовжують оповідь фільму "Людина-павук. Далеко від дому". Як свідчить синопсис, "репутація Пітера Папркера під загрозою, оскільки Містеріо розкрив всьому світу таємницю його особистості Людини-павука. Пітер звертається по допомогу до лікаря Стренджа, але незабаром все стає набагато небезпечніше...". Нагадаємо, "Людина-павук: Немає шляху додому" стане третім сольним фільмом про Людину-павука.

Реклама

Робота над стрічкою тривала чотири роки, у режисерському кріслі — Джон Воттс, який зняв дві попередні частини "Людини-павука". Нагадаємо, що у 2019 році фільм "Людина-павук. Далеко від дому" зібрав у прокаті понад мільярд доларів у всьому світі, побивши всі рекорди, тож від продовження франшизи сподіваються не меншого касового успіху.

Світова прем’єра стрічки "Людина-павук: Немає шляху додому" відбудеться 17 грудня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.