До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найцікавіших серіалів жовтня

Екранізація культового роману "Шантарам" із Чарлі Ганемом, нова варіація пригод сімейки Адамсів від Тіма Бартона та антологія жаху від Гільєрмо дель Торо — серед найцікавіших серіалів жовтня.

"Шантарам"

Apple TV представляють телеадаптацію популярного роману "Шантарам" австралійського письменника Грегорі Девіда Робертса, який наробив галасу після свого виходу у 2003 році. Адже Робертс написав книжку на основі власних пригод: головний герой роману, письменник і грабіжник, тікає з в’язниці в Австралії та опиняється в Мумбаї, де на нього чекають захопливі пригоди. Роль головного героя Ліна, він же Шантарам, — харизматичного авантюриста, який полюбився мільйонам читачів з усього світу, грає Чарлі Ганем, зірка фільму Гая Річі "Джентльмени". Судячи з трейлеру, Чарлі Ганему легко вдасться закохати у свого героя глядача.

Реклама

14 жовтня

"Опівнічний клуб"

Ще одна адаптація популярного літературного твору — підліткового роману "Опівнічний клуб" Кристофера Пайка 1994 року. Група хворих підлітків проживає в домашньому госпісі Роттердама, яким керує загадковий лікар. Вони зустрічаються щоночі опівночі, щоб розповідати одне одному страшні історії. Одного разу вночі вони укладають договір, що той, хто першим піддасться їхнім хворобам, відповідатиме за спілкування з іншими з потойбіччя. Після того, як один з них помирає, починаються дивні події... Шоуранер цього захопливого дійства — Макйл Фленаган, режисер містичного гіта Netflix "Привиди будинку на пагорбі".

7 жовтня

"Білий лотос"

Комедійний серіал "Білий лотос", тріумфатор цьогорічної "Еммі", який здобув 10 статуеток, повертається з другим сезоном. Якщо події першого сезону відбувалися в розкішному готелі на Гаваях (куди за новими враженнями й новим життям приїхало дев’ять яскравих персонажів), то в новому сезоні на нас очікує нова локація. Трейлер натякає, що це буде розкішний курорт в Італії. Також ми побачимо абсолютно нових героїв, але точно відомо, що неперевершена Дженніфер Кулідж повернеться до своєї ролі Тані, учасниці клубу привілеїв "Білий лотос".

16 жовтня

"Венздей"

Netflix представляють свою версію історії про культову родину Адамсів — над нею працює Тім Бартон. Серіал розповість про Венздей Адамс — бліду дівчинку з двома косицями, яка любить павуків, рідко усміхається й дуже допитлива. Сюжет зосередиться навколо її навчання в Академії Невермора, де дівчинка намагатиметься опанувати свої екстрасенсорні здібності, зупинити жахливе вбивство жителів міста та розгадати надприродну таємницю, яка вплинула на її сім’ю 25 років тому, — і все це паралельно з розвитком її нових стосунків. У головній ролі знялася юна акторка Дженні Ортега, а ось у ролі Мортіші – Кетрін Зета-Джонс.

жовтень

"Периферійні пристрої"

Флінн (Хлоя Грейс Моріц) живе разом з матір’ю та братом у невеликому місті. Одного разу вона підміняє брата й починає замість нього тестувати відеогру. Там Флінн стає свідком вбивства — і розуміє, що це могло статися не у віртуальній реальності, а в нашому світі. Так дівчина розуміє, що вирушила в майбутнє. Потім Флінн намагається з’ясувати, що пов’язує два періоди часу, і стикається з небезпечними силами, які намагаються знищити її світ... "Периферійні пристрої" — екранізація однойменного науково-фантастичного роману Вільяма Гібсона 2014 року, а працює над серіалом команда, що створила популярне фантастичне шоу "Світ дикого заходу".

21 жовтня

"Година диявола"

Сюжет серіалу "Година диявола" легко описати в кількох словах, але звучить це моторошно. Його головна героїня — жінка, яка щоночі прокидається рівно о 3:33 ночі, в так звану диявольську годину між 3 та 4 ранку, від страхіть... Згодом Люсі виявляється пов’язаною із серією жорстоких убивств..."Година диявола" — британський серіал, над яким працює добре відомий нам сценарист та продюсер Стівен Моффат, автор "Шерлока" й "Доктора Хто".

28 жовтня

"Кабінет дивовиж Гільєрмо дель Торо"

Знаменитий режисер і лауреат премії "Оскар" Гільєрмо дель Торо зібрав колекцію похмурих історій, кожна з яких гірша за попередню. "Кабінет дивовиж Гільєрмо дель Торо" — серіал, що виходить у вигляді антології й точно сподобається всім фанатам дель Торо — автора чудових стрічок "Форма води" та "Лабіринт Фавна". До антології ввійшли вісім не пов’язаних між собою історій, від яких у жилах холоне кров.

25 жовтня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.