КУПИТИ КВИТКИ

7 найцікавіших серіалів жовтня 2024

Серед найцікавіших серіалів жовтня "Дисклеймер" з потужною драматичною роллю Кейт Бланшетт, другий сезон політичної драми "Дипломатка" і третій сезон "Лінкольн для адвоката".

"Франшиза"

Реклама.

"Франшиза" розповідає сатиричну історію про кінематографістів, які створюють франшизу про супергероїв і борються за своє місце в "дикому та некерованому кінематографічному всесвіті". Серіал проливає світло на те, як створюються фільмі про супергероїв, — і робить це вельми дотепно. Продюсер "Франшизи" — Сем Мендес, володар премії "Оскар" за культову стрічку "Краса по-американськи".

6 жовтня

"Дисклеймер"

Кейт Бланшетт грає Кетрін Рейвенскрофт, відому журналістку з дуже багатим чоловіком Робертом (Саша Барон Коен) та безнадійним сином Ніколасом (Коді Сміт-МакФі). Одного дня Кетрін отримує копію тонкої книжки під назвою "Ідеальний незнайомець". Вона починає читати і жахається, адже розуміє, що головна героїня історії, яка намагається приховати страшну таємницю, — це вона сама. Книгу написав вчитель, який намагається звинуватити Кетрін у смерті свого сина та дружини. Режисер серіалу — Альфонсо Куарон, який вміє розповідати потужні драматичні історії.

11 жовтня

"Сім'ї, як наша"

Події відбуваються в недалекому майбутньому, де Данію чекає повна евакуація через підвищення рівня води в морі. Поки нація готується покинути свої домівки, старшокласниці Лаурі доводиться вибирати між своїми розлученими батьками та хлопцем, у якого вона закохалася. "Сім'ї, як наша" — один з найочікуваніших серіалів 2024 року, знятий данським режисером Томасом Вінтербергом ("Догма 95"). Прем'єра серіалу відбулася на 81-му Венеційському міжнародному кінофестивалі.

11 жовтня

"Лінкольн для адвоката"

Довгоочікуваний третій сезон "Лінкольн для адвоката". Заснований на романах-бестселерах Майкла Коннеллі, серіал розповідає про Міккі Галлера, популярного адвоката, який керує власною практикою на задньому сидінні свого "Лінкольна". Завдяки тому, що серіал вдало поєднує жанр судової драми та захопливої розповіді про особисте життя героя, "Лінкольн для адвоката" має цілу базу шанувальників.

17 жовтня

"Суперники"

Серіал, який адаптує однойменний бестселер Джиллі Купер, розповідає про стосунки всередині сімей привілейованого класу у вигаданому британському графстві Ратшир. У центрі сюжету — давня ворожнеча між двома нащадками аристократичної родини: харизматичним колишнім олімпійцем, який став членом парламенту Рупертом Кемпбеллом-Блеком (Алекс Хассел), і його сусідом із Ратшира, амбітним керівником телебачення на ім’я лорд Тоні Беббінгтон (Девід Теннант).

18 жовтня

"Дипломатка"

Перший сезон трилеру "Дипломатка", що розповідає про політикиню Кейт Вайлер, яка стає новим послом США у Великобританії та потрапляє у вир політичних інтриг, закінчився тим, що Кейт (Кері Рассел) усвідомила: напад на британський військовий корабель не був справою рук ворожої нації — а був задуманий британським прем’єр-міністром. Тепер вона повинна це довести. У новому сезоні, обіцяє шоураннерка Дебора Канн, "все, що ми думали, ніби знаємо про Вайлер та її чоловіка Гела, змінюється, як і все, що вони думають, ніби знають одне про одного".

31 жовтня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.