До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 нових різдвяних фільмів Netflix

Стримінговий сервіс Netflix вирішив заповнити екрани художніми фільмами на різдвяну тематику власного виробництва. Упродовж листопада потокова платформа запланувала прем’єру шести фільмів зі святковими мотивами. Розповідаємо про них докладніше в матеріалі.

"Пара на свята"
Емма Робертс і Люк Брейсі у фільмі "Пара на свята"

Романтична комедія, у якій Емма Робертс і Люк Брейсі виконали головні ролі. Дівчина Слоан (Робертс) і Джексон (Брейсі) — два одинаки, які завжди під час сімейних свят стають мішенню для підступних запитань про особисте життя. Якось зустрівшись, вони вирішують супроводжувати одне одного на всіх цих заходах. Те, що спочатку здавалося дурною грою, зрештою вилилося в несподівану історію кохання.

Реклама
Operation Christmas Drop
Александр Людвиг и Кэт Грэм в фильме Operation Christmas DropОлександр Людвіг і Кет Грем у фільмі Operation Christmas Drop

Кет Грем і Олександр Людвіг — зірки романтичного фільму Operation Christmas Drop, події якого відбуваються на Різдво. Фільм оригінально оповідає про те, як депутатка Конгресу США закохується в одного з офіцерів, коли вирушає на базу з наміром її закрити. Але під час візиту її ставлення й наміри змінюються, коли вона дізнається про те, як щороку військові роздають іграшки дітям у найвіддаленіших куточках планети.

"Містер Джангл і різдвяна подорож"
Филиция Рашад в фильме Філіція Рашад у фільмі "Містер Джангл і різдвяна подорож"

З яскравими барвами, у типових червоно-зелених різдвяних відтінках, фільм "Містер Джангл і різдвяна подорож" — це історія майстра іграшок, його внучки й одного надзвичайного чарівного винаходу. У цьому близькому за естетикою до фільмів "Ельф" або "Грінч" кіно головні ролі виконали Форест Вітакер і Кіген-Майкл Кі.

The Princess Switch: Switched Again
Ванесса Хадженс в фильме The Princess Switch: Switched AgainВанесса Хадженс у фільмі The Princess Switch: Switched Again

Після успіху Ванесси Хадженс у її подвійній ролі в стрічці "На місці принцеси", за два роки нарешті виходить довгоочікуване продовження. Коли герцогиня Маргарет несподівано успадкує трон і зазнає труднощів у стосунках з Кевіном, її двійник Стейсі має врятувати ситуацію, перш ніж ще один двійник, тусовниця Фіона, зруйнує їхні плани.

Dolly Parton's Christmas on the Square
Долли Партон в фильме Dolly Parton's Christmas on the SquareДоллі Партон у фільмі Dolly Parton's Christmas on the Square

Крістін Баранскі, Тріт Вільямс і Дженніфер Льюїс приєднуються до Доллі Партон у другому оригінальному фільмі виконавиці для Netflix. Із цієї нагоди кантрі-співачка представляє нову версію культової "Різдвяної пісні", для якої вона вигадала й виконала 14 нових пісень.

"Різдвяні хроніки 2"
Голди Хоун и Курт Рассел в фильме Голді Гоун і Курт Рассел у фільмі "Різдвяні хроніки 2"

У продовженні найріздвянішого фільму Netflix знову зіграє Курт Рассел у ролі Санта-Клауса і Голді Гоун у ролі його дружини. Режисером проєкту став Кріс Коламбус — автор стрічки "Сам удома". Це, мабуть, найамбіційніший з усіх фільмів на цю тему на платформі, і компанія готова до успіху, випускаючи його в усьому світі всього за день до Дня Подяки, свята, яке офіційно відкриває різдвяний сезон у США.

За матеріалами vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.