До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 прекрасних фільмів з Брі Ларсон

Попри те, що Брі Ларсон стала лауреаткою престижних премій і знялася в кількох блокбастерах, все ще здається, що більшість її талантів залишаються нерозкритими і їй є чим дивувати. За свою коротку кар’єру актрисі вдалося залишити неймовірно помітний слід у кіноіндустрії. У 27 років вона вже отримала "Оскар", і через два роки стала героїнею культового всесвіту Marvel — фактично, вона одна з найшанованіших молодих актрис у Голлівуді. Найкращі роботи, які демонструють її акторський діапазон, згадуємо в цьому матеріалі.

Брі Ларсон
Брі Ларсон

Реклама

"Таннер Голл", 2011

Руни Мара, Бри Ларсон, Эми Фергюсон и Джорджия Кинг в фильме Руні Мара, Брі Ларсон, Емі Фергюсон і Джорджія Кінг у фільмі "Таннер Голл", 2011

"Таннер Гол" — це драма про повноліття, яку зняли режисерки Тетяна фон Фюрстенберг і Франческа Грегоріні з Руні Марою в головній ролі. У фільмі оповідається про життя чотирьох дівчат у школі-інтернаті, де Ларсон грає одного з другорядних персонажів. Фільм добре прийняли на Міжнародному кінофестивалі в Гемптоні й відзначили призом журі в категорії найкращих повнометражних фільмів на Gen Art Film Festival. У цій стрічці Ларсон з’являється в трохи незвичному амплуа, яке набагато вирізняється від її робіт у наступні роки, що робить цей фільм цікавими для перегляду.

"Бастіон", 2011

Бри Ларсон и Вуди Харрельсон в фильме Брі Ларсон і Вуді Гаррельсон у фільмі "Бастіон", 2011

У драмі Орена Мовермана Вуді Гаррельсон грає занадто корумпованого поліційника з Лос-Анджелеса, а Брі Ларсон — його дочку. І хоча Ларсон з’являється на екрані не так часто, цією роллю вона вперше заявила про себе як талановита акторка.

"Короткий термін 12", 2013

Бри Ларсон в фильме Брі Ларсон у фільмі "Короткий термін 12", 2013

Цю драму критики визнали за її реалістичність і розуміння теми, а Брі Ларсон отримала високу оцінку за свою гру. Вона з’явилася в ролі працівниці центру для тимчасового утримання важких підлітків, так званого "відділу 12". Режисерка Дестін Креттон в основу сюжету фільму поклала власний досвід роботи в аналогічному закладі. Ця стрічка — яскравий приклад того, чому Брі Ларсон стала такою шанованою актрисою. Роль у цій картині, можливо, найнедооціненіша в її кар’єрі.

"Гравець", 2014

Марк Уолберг и Бри Ларсон в фильме Марк Волберг і Брі Ларсон у фільмі "Гравець", 2014

У цьому римейку однойменного фільму 1974 року Брі Ларсон грає головну жіночу роль поряд з Марком Волбергом у ролі професора літератури з ігровою залежністю. Ларсон — його студентка, яка виявляє до нього інтерес. З моменту виходу на екрани фільм отримав неоднозначні відгуки, але роботу головних акторів оцінили гідно.

"Кімната", 2015

Джейкоб Трамбле и Бри Ларсон в фильме Джейкоб Трамбле і Брі Ларсон у фільмі "Кімната", 2015

Екранізація однойменного роману Емми Донох’ю дала Ларсон змогу отримати кілька престижних нагород, зокрема й "Оскар" за найкращу жіночу роль. Ця цікава й зворушлива історія розповідає про жінку, яка перебувала в полоні сім років і за цей час народила сина, якому за сюжетом уже п’ять. Народжений у неволі, хлопчик нічого не знає про навколишній світ, а його мати втратила сім років свого життя. Захоплива й трагічна розповідь демонструє весь діапазон акторського таланту Ларсон і її юного колеги по майданчику Джейкоба Трамбле.

"Скляний замок", 2017

Бри Ларсон в фильме Брі Ларсон у фільмі "Скляний замок", 2017

У фільмі "Скляний замок" з Вуді Гаррельсон і Наомі Воттс, Ларсон грає ще одну знаменну роль. Створений за мотивами мемуарів Джаннетт Воллс, фільм досліджує життя авторки і її дитинство. І хоча відгуки на фільм були неоднозначними, гру Ларсон і Гаррельсона, зокрема, оцінили високо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.