До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найцікавіших серіалів листопада 2021

Листопад не буде нудним. У цьому місяці нас очікує повернення культового серіалу про маніяка-поліцейського "Декстер", другий сезон чарівного серіалу "Велика" з Ель Фаннінг і кілька нових трилерів.

Кадр із серіалу "Велика"
"Декстер"

У цьому році на екрани повертається "Декстер" — культовий серіал, який виходив на каналі Showtime з 2006 по 2013 рік. Саме "Декстер" на початку нульових ввів моду на заплутані кримінальні серіали, головний герой яких виявляється не тим, ким здається на перший погляд. За сюжетом, Декстер працює судмедекспертом у поліції Маямі, а у вільний від роботи час... вбиває людей, щоправда, тільки поганих людей, тобто злочинців, яких не змогла покарати поліція. "Декстер" повертається у вигляді 10 серійного мінісеріалу. Це не дев'ятий сезон, а окремий серіал, дія якого відбувається через 10 років після подій, показаних у фіналі восьмого сезону.

Реклама

8 листопада

"Нарко: Мексика"

"Нарко: Мексика" — спін-офф популярного серіалу "Нарко", який виходив у 2015-2018 роках. Серіал розповість передісторію тих подій, про які йшлося в серіалі. Зокрема, про те, як починалася війна наркоторговців у 1980-х — правдива історія становлення картелю Гвадалахари. У головних ролях зірки мексиканського кіно Майкл Пентья і Дієго Луна

5 листопада

"Велика"

Дотепна сатирична комедія про правління Катерини Великої вийшла на екрани в минулому році і вразила всіх яскравим першим сезоном, який був номінований на "Еммі". Менше ніж через місяць на нас чекають нові пригоди Катерини Великої, яку блискуче грає Фаннінг. У новому сезоні ми побачимо перепитії непростих стосунків Катерини і її ексцентричного чоловіка, а також блискучу Джилліан Андерсон в ролі матері Кетрін Йоганни.

19 листопада

"Мер Кінгстауна"

Якщо ви шанувальник кримінальних драм, то не пропустіть прем'єру серіалу "Мер Кінгстауна". У центрі історії — впливова родина Макласкі в невеликому містечку Кінгстаун у штаті Мічиган, яка займається тюремним бізнесом. У серіалі піднімаються теми системного расизму, корупції й нерівності. Головну роль — корумпованого мера міста Кінгстаун, руками якого сім'я реалізує свої брудні справи — грає Джеремі Реннер, відомий за роллю Соколиного ока в фільмах "Месники: Ера Альтрона", "Месники: Фінал" і "Чорна вдова".

14 листопада

"Колесо часу"

Новий фентезі-серіал, знятий за мотивами циклу романів "Колесо часу" Роберта Джордана. Сюжет розповідає про юнаків з невеликого села — Дворіччя — Ранда, Перріна і Мета, на яких починає полювати хтось Темний і його поплічники. Хлопці змушені тікати з села, а захищає їх у дорозі Морейн Дамодред, членкиня жіночого ордену "Айз Седай". Очільницю жіночого ордена грає Розамунд Пайк, володарка премій "Оскар" і "Золотий глобус", зірка фільмів "Зникла" й "Аферистка".

19 листопада

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.