До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 маєтків з оскарівських кінострічок, в яких можна жити

Щороку на премію "Оскар" номінуються фільми, які крім сценарію і драматургії закохують в себе ще однією важливою деталлю – місцем, де проживають герої і відбуваються головні події. Ці вілли, маєтки і готелі, як правило, викликають в глядача легке відчуття заздрості і бажання переміститися до локації, показаної на екрані. І це бажання не є недосяжним. Багато будинків з фільмів, номінованих на "Оскар", здаються в оренду. Нижче список з п'яти локацій з кінострічок, де можна жити, почуваючи себе, як у кіно.

Апартаменти з фільму "Мулен Руж"

Цей неоготичний будинок, з високими стелями і кам'яним каміном, є місцем, де проживала героїня Ніколь Кідман в стрічці "Мулен Руж". Будинок вміщує шість гостей, три спальні і дві ванні кімнати, а орендувати його можна в будь-який час року.

Реклама
Скляний будинок з фільму "Нічні тварини"

Том Форд, режисер фільму і креативний директор бренду Tom Ford, безперечно є естетом. І триповерховий будинок на Бульварі Сансет, в якому він поселив головну героїню свого фільму, може стати вершиною мрій для багатьох. Його можна в два кліка забронювати за допомогою сервісу Airbnb.

Будинок з фільму "Клич мене своїм ім'ям"

Якщо у вас є 2,7 мільйона доларів, то будинок з фільму "Клич мене своїм ім'ям" фактично може бути вашим. Але для тих, хто має менший бюджет, фантазії сільської місцевості можна відтворити в цій віллі в італійському регіоні Ломбардія.

Котедж з фільма "Спокута"

З його широкими площами і величчю старого світу маєток у фільмі "Спокута" викликав серйозну заздрість навіть серед найбільш скептично налаштованих англофілів. І хоча Great Bidlake Manor дещо збентежено називають "котедж", не варто обманювати себе: на 13-ти з половиною гектарах цей історичний маєток має крокетний газон, місце, де виготовляють сидр і кілька садів.

Готель "Гранд Будапешт"

Замок Mörlbach, розташований неподалік від Мюнхена, ідеально підходить для тих, хто шукає більш естетичний підхід до святкування Октоберфесту. Саме там можна оселитися на час фестивалю і почувати себе, як в кіно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.