До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 нових романтичних комедій, які можна переглянути на Netflix

Святкові канікули й довгі вікенди такі приємні: можна зробити те, на що раніше бракувало часу. До прикладу, переглянути новинки Netflix. У нашій добірці сьогодні нові романтичні комедії, тобто ідеально підійдуть для зимових вечорів.

"За тисячу кілометрів від Різдва"

Якщо вас утомили фільми з традиційним різдвяним сюжетом, то "За тисячу кілометрів від Різдва" має сподобатися. Герой цього іспанського ромкому — незадоволений життям аудитор, який ненавидить Різдво. Напередодні свят він вирушає у відрядження, щоб перевірити роботу фірми, що випускає солодощі. У провінційному містечку герой знайомиться з жінкою, яка, на відміну від нього, вірить у диво Різдва.

Реклама
"Замок до Різдва"

Чи не найпопулярніший різдвяний фільм цього року на Netflix. Брук Шілдс грає знамениту американську письменницю Софі Браун, яка напередодні Нового року їде до Шотландії, щоб уникнути скандалу через вихід нової книги. Там вона закохується в шотландський замок, в якому зупиняється — а також знайомиться з його таємничим власником, похмурим шотландським герцогом. Фільм знімали в розкішному готичному особняку в Единбурзі, тому ефектні декорації й мальовничі шотландські пейзажі ви гарантовано зможете побачити. Кінокритики вже встигли помітити, що "Замок до Різдва" — ідеальний фільм для "різдвяної втечі" у казковий світ.

"Гладко на папері"

Елайза Шлесінґер, популярна американська стендап-актриса, грає у цій комедії фактично себе. Її героїня — жінка, захоплена кар'єрою коміка. Вона знайомиться з хлопцем, який здається ідеальним, але, можливо, надто хорошим, щоб це було правдою... Шлесінґер — акторка, режисерка і комік, переможниця популярного шоу Last Comic Standing, не лише зіграла головну роль, а й написала сценарій.

"Невловимий аромат кохання"

Акторка Ніна Добрев грає модну письменницю з Лос-Анджелеса, яка знайомиться в інтернеті з ідеальним хлопцем. Їхній "роман" за листуванням настільки неймовірний, що наївна Наталі вирішує вирушити через усю країну і провести з ним Різдво в романтичному Нью-Йорку, але на неї чекає неприємний сюрприз...

"Шпак"

Герої цього романтичного фільму — сімейна пара, яка втрачає дитину. Дружина (її грає прекрасна драматична акторка Мелісса Маккарті) намагається знайти сенс життя у догляді за садом, і поступово її життя змінює зустріч із невгамовним шпаком та його пташенятами. Героїня знайомиться з ветеринаром, який допомагає їй розпочати нове життя. Фільм "Шпак" бере участь у цьогорічному кінофестивалі в Торонто.



Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.