До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих серіалів квітня

Дебют Уми Турман у проекті Netflix "Таємні кімнати", фінальний сезон "Гри престолів" і повернення "Вбиваючи Єву" – всі найкращі серіали квітня в огляді Vogue.ua.

"Сипучі піски"

Скандинави продовжують знімати найкращі трилери на сучасному телебаченні. У квітні Netflix представляє шведський серіал "Сипучі піски", оснований на однойменному бестселері Маліна Джіоліто, який 2017 року став найкращим шведським романом року. Історія відбувається в багатому районі Стокгольма. У школі, де вчаться у всіх сенсах пристойні діти, трапляється масова стрілянина, а головною винною виявляється звичайна учениця Майя Норберг, чиї хлопець і найкраща подруга загинули в перестрілці. Що сталося з дівчиною і чому вона влаштувала стрілянину в школі – скоро дізнаємося.

Реклама

З 5 квітня

"Вбиваючи Єву"

На екрани повертається один з найкращих серіалів минулого року – стильний детектив "Вбиваючи Єву". У трейлері другого сезону помітно, що Єва у виконанні Сандри О все так само полює за Вілланель, намагається знайти її. А Вілланель на початку трейлеру загадково говорить: "Іноді, коли ви любите когось, ви робитимете божевільні речі" ... Ще в одному трейлері, який представили 7 березня, ми бачимо Вілланель у лікарні, а Єва тим часом згадує, як поранила її. А продюсери у коментарях до нового сезону зізналися, що він буде значно похмурішим.

З 7 квітня

"Гра престолів"

Неймовірно, але факт: 14 апреля нарешті виходить восьмий і фінальний сезон серіалу "Гра престолів". За останні вісім років серіал підняв неймовірно високу планку, заявив про себе як про наймасштабніший і найдорожчий проект на телебаченні: наприклад, зйомки шести епізодів восьмого сезону коштували 90 мільйонів доларів.

"Наш ворог не втомлюється, не зупиняється і не відчуває", – говорить персонаж Джон Сноу в трейлері і, схоже на те, що герої готуються до найбільшої битви в їх житті. Тим часом хакери зламали сервери HBO і виклали в мережу кадри першої серії, але чи можна вірити цій інформації – запитання. Дочекаємося.

З 14 квітня

"Джентльмен Джек"

Новий серіал HBO "Джентльмен Джек" – потенційний хіт і проект, що дуже на часі. В його основі – історія реальної жінки Енн Лістер, письменниці, аристократки і підприємниці. За свій сильний характер, непокірність стереотипам ХІХ століття і сміливість вона отримала прізвисько "Джентльмен Джек". Серіал знятий на основі щоденників Лістер, досить детальних і відвертих, і зосередиться не тільки на її особистому житті – наприклад, тому, як вона доводила до інфаркту свою сім'ю і сусідів, коли заявила, що хоче одружитися на дівчині; але і на тому, як в кінці ХІХ століття дівчина хоробро керувала великим промисловим бізнесом і власним маєтком.

У прокаті з 22 квітня

"Таємні кімнати"

Ума Турман цього сезону дебютує в новому проекті Netflix "Таємні кімнати". Серіал розповідає про молоду жінку, яка вижила після серцевого нападу. Вона поглинена загадкою, пов'язаною з серцем донора, який врятував їй життя. Чим ближче вона підбирається до правди про раптову смерть донора, тим більше починає втрачати себе і набувати все зловісніші риси покійного.

З 26 квітня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.