До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA оголосив шорт-лист Fashion Photography Contest

З 23 по 26 листопада у Києві пройде міжнародна виставка фотографії Kyiv Photo Week. В рамках виставки конкурс fashion-фотографії ініціював український Vogue. За 20 днів конкурсу до редакції надійшло 280 заявок від молодих фотографів. Кращі з них увійшли до шорт-листа конкурсу, який сформувало журі – редакція журналу.

У шорт-листі 11 осіб:

Христина Подобєд

Реклама

Charlie Gates

Олександра Серафимович

Женя Волков

Михайло Вовк

Вік Бакін

Борис Слободянюк

Таня Оліфрієнко

Саша Терещенко

Вікторія Тереховська

Альона Смирнова.

Переможця конкурсу оголосять 24 листопада на Kyiv Photo Week – його виберуть з цього шорт-листа.

"Ми – перше видання, яке проводить подібний конкурс в Україні, – каже головний редактор Vogue UA Ольга Сушко. – Ми зацікавлені в пошуку нових імен: по-перше, це поштовх для розвитку індустрії, по-друге, з кожним роком у нас все більше цікавих проектів, і ми раді новим людям, які разом з нами реалізують їх на сайті і в журналі".

<b>Vogue Photo Contest</b>

Також на Kyiv Photo Week можна буде побачити роботи найвідоміших світових фотографів: Джесіки Крейг-Мартін, постійного контриб'ютора американського Vogue і Vanity Fair, Романа П'ятківки, одного з найзнаменитіших українських фотографів в світі, Гісберта Ханекроота – фотографа, який знімав Міка Джаггера, Джона Леннона, Девіда Бові, Боба Марлі. Kyiv Photo Week пройде в комплексі "Торонто-Київ".

Автор – Джесіка Крейг-Мартін

Читайте також:

Vogue UA вперше проведе конкурс fashion-фотографії

Що всередині календаря Pirelli 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.