До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У готелі Hyatt Regency відкрилася виставка Eternal Values

Роботи українських художників Руслана Тремби, Лесі Панчишиної і Володимира Кочмара можна побачити на виставці Eternal Values ​​в готелі Hyatt Regency.

Відкриття виставки Eternal Values

На виставці можна побачити роботи, які добре знайомі публіці. Так, художник Руслан Тремба, який живе і працює в Ужгороді, представив роботи із серії "Мій Реалізм". Це довгограючий проєкт художника: цикл "локальних, спокійних" творів, виконаних у манері тонкого реалізму. Твори мають дзеркальну поверхню, тому глядачі зможуть себе відчути "присутніми" в них.

Реклама
Відкриття виставки Eternal Value

Художниця Леся Панчишина демонструє на виставці серію живописних робіт, присвячену двом символам — "ліс" і "коло", а Володимир Кочмар — абстрактну скульптуру, яку сам художник називає "джерелом духовної енергії".

Відкриття виставки Eternal Values

Організатори виставки — FORSA Galler: молода українська галерея, яка з 2018 року займається просуванням українського мистецтва на міжнародному ринку. "Ми спостерігаємо активну зацікавленість нашими художниками як в Україні, так і за кордоном, — розповідає кураторка виставки Аліса Нананова. — Радує, що їхні роботи з'являються в таких значущих колекціях, як Центр Помпіду".

Аліса Нананова

Гостями заходу стали Олександр Сосіс, Наталія Баркова, Анастасія Платонова, Катерина Шаповал, члени посольства Таджикистану в Україні, представники готеля Hyatt і CEO Club. Спеціальні партнери заходу бізнес-клуби СЕО Club і Young Business Club.

<b>выставка хаятт</b>

Виставка Eternal Values ​​триватиме до 30 березня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.