До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Марк Джейкобс виставить особисту арт-колекцію на Sotheby's

Деякі твори мистецтва, що раніше прикрашали стіни квартири Марка Джейкобса в Вест-Віллидж, скоро підуть з молотка на різних аукціонах Sotheby's.

Марк Джейкобс

Причиною розпродажу стало недавнє придбання нового будинку, спроєктованого Френком Ллойдом Райтом, куди Джейкобс переїде з чоловіком Чарлі Дефранческо. Джейкобс сказав Sotheby's в онлайн-інтерв'ю: "Я не Марі Кондо. Я не вирішив, що потрібно усього позбутися. Я думав про свою роль колекціонера творів мистецтва ... і просто відчув, що настав час почати все заново".

Реклама

Так, наступного місяця на продаж представлять понад 150 творів з колекції дизайнера, включно з роботами Еда Рушея, Урса Фішера, Річарда Прінса, Енді Воргола, Френсіса Пікабіа, Франсуа-Ксав'є Лаланна, Альберто і Дієго Джакометті, Жан-Мішеля Франка, Жана Дюнана, Поля Дюпре-Лафона.

Робота Еда Рушея She Gets Angry at Him

Продаватимуть колекцію Джейкобса на Sotheby's кілька днів: 13 та 14 листопада можна буде придбати роботи імпресіоністів і предмети сучасного мистецтва, 9 грудня – ювелірні вироби. На додаток до цих продажів Sotheby's планує живий аукціон Marc Jacobs: A Life of Design, який відбудеться 12 грудня в Нью-Йорку. А онлайн-розпродаж безлічі дизайнерських робіт з його паризької квартири проходитиме на сайті Sotheby's з 4 до 13 грудня.

Серед робіт, що підуть з молотка, – картини Елізабет Пейтон і Карен Килимник, а також фотографія Прінса Untitled (Four Women Looking in the Same Direction. Очікують, що робота Рушея She Gets Angry at Him принесе від 2 до 3 мільйонів доларів. Джейкобс сказав в онлайн-інтерв'ю: "Мені подобається розум Еда Рушея, який для мене просто найбільший з нині живих американських художників. Сексуальний і хороший в концептуальному мистецтві".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.