До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Марафон від Fantasy Room: fashion-ілюстрація для новачків і професіоналів

Promotion

Марафон від Fantasy Room об'єднав учасників з усього світу, реалізував мрії про Париж і надихнув на нові дї творчих людей.

Реклама

У жовтні відбувся традиційний онлайн марафон від міжнародної школи малювання Fantasy Room спільно з Паризькою школою мистецтв Studio Parisien des Arts et de la Mode. Цей марафон був присвячений паризькій моді, а учасники намалювали fashion ілюстрації з показів Balmain, модні портрети з аксесуарами Chanel та інші скетчі.

# ParisBattle2018 складався з восьми відео уроків і двох творчих завдань, завдяки яким як новачки, так і люди з художнім досвідом змогли створити яскраві fashion ілюстрації! Головний приз марафону – fashion weekend в Парижі, який включає відвідування найбільш знакових fashion виставок сезону: Yves Saint Laurent : Dreams of The Orient; Azzedine Alaïa: The Couturier.

У марафоні взяли участь більше 500 людей, роботи всіх учасників можна подивитися в Instagram під хештегшом # ParisBattle2018. У підсумку журі обрало близько 15 найкращих робіт, і всі вони представлені в цій статті. Для найбільш прозорого конкурсу організатори вибрали 4 фіналісти і розмістили всі роботи на публічне голосування в сторі в @fantasyroom_battle.

Головний приз виграла Оксана Іванченко з Києва. "Якби рік тому мені сказали, що я намалюю собі Париж в буквальному сенсі цього слова, я б ні за що не повірила. Так, я вчилася в художній школі, але закінчила-то я її ще 15 років тому! Натхненна роботами українських та іноземних ілюстраторів в Instagram, почала шукати профільні курси та натрапила на школу Fantasy Room, яка як раз запускала навчальний марафон з fashion ілюстрацій Paris Battle, – це був відмінний шанс спробувати свої сили і згадати основи малюнка та живопису. Який же це був кайф! Кожну ілюстрацію я "вилюбувала", а завдяки відео-урокам марафону стільки всього згадала, наприклад, як правильно будувати фігуру і обличчя людини, нюанси роботи аквареллю і маркерами. Про Париж, якщо чесно, навіть не думала до останніх двох робіт, які просто випромінюють дух столиці Франції. Хочу подякувати організаторам марафону школу скетчінга Fantasy Room і Studio Parisien des Arts et de la Mode за чудовий подарунок мрії – поїздку в Париж, а також хочу сказати величезне спасибі всім, хто проголосував за мої ілюстрації!", – поділилася переможниця.

Роботи Оксани Іванченко

І ще кілька робіт учасників марафону.

Fantasy Room об'єднує велика команда, яка представлена в Україні, Росії, Білорусії та Казахстані. Ми зробили також невелику добірку талановитих викладачів – fashion ілюстраторів цієї яскравої школи малювання.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.